Er eddike sundt for håret?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Måske har du hørt om det gamle husmoderråd, der siger at det er godt at komme eddike i håret. Men hvorfor er det godt for håret?

Hvad gør eddike ved håret?

De fleste af os har eddike stående hjemme i køkkenet, og selvom det umiddelbart lyder helt skørt at komme eddike i håret, er det ikke desto mindre et gammelt husmoderråd hvis man gerne vil opnå blødt og glansfuldt hår.

Vand indeholder ofte meget kalk, og når vi vasker håret kan det ofte medføre at håret bliver mat og kedeligt at se på samt kan føles stift. Se eddiken som en form for kalkfjerner for håret. Håret bliver renset, det koster næsten ingenting og resultatet taler for dig selv.

Sådan gør du

Når du har vasket håret med shampoo og efterfølgende en conditioner, så dypper du håret i din eddikeblanding. Bland halv vand og halv eddike i en skål, dyp håret og fordel resten i hele håret. Når blandingen har siddet i et par minutter, skyller du efter med lunkent eller koldt vand.

Lugter håret af eddike?

Man kunne godt være bekymret for, at man skal gå rundt og lugte af eddike hele dagen. Men bare rolig, luften forsvinder så snart håret er tørret.

TIP! Døjer du med skæl og kløe i hovedbunden, kan du lave din egen hårkur med æblecidereddike. Kom halv vand og halv æblecidereddike i en flaske og fordel blandingen i håret. Lad blandingen sidde i hovedbunden et par timer og skyl grundigt. Gentag behandlingen hvis det er nødvendigt.

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.