Nyt

Er UV lyset i Shellac lampen farligt?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shellac er en populær behandling på skønhedsklinikkerne. Resultatet er en flot skinnende overflade og en utrolig god holdbarhed. Men er Shellac skadeligt?

Er det skadeligt at få lavet Shellac?

Her på redaktionen får vi utrolig mange spændende spørgsmål fra jer skønne læsere. Et af spørgsmålene er, om det er farligt at få lavet en Shellac behandling, ud fra at lakken hærdes i en UV lampe? En Shellac behandling er en neglelak, der hærder i en UV lampe og derfor holder bedre end en normal neglelak. Den skinnende flotte overflade og den fantastiske holdbarhed har gjort behandlingen meget populær.

Man kan læse mange forskellige artikler om holdninger og forskning, når det kommer til solens skadelige UVA- og UVB stråler. Det samme gør sig gældende om det blå lys som vi dagligt udsættes fra via vores computere og telefoner.

Shellac indeholder ingredienser, som gør at lakken kun kan hærde når man afslutningsvis kommer hænderne under lyset i den lille lampe. Lyset indeholder ultraviolette (UVA) stråler, de samme stråler som man får fra solen og solarium. De selvsamme stråler som kosmetologer og dermatologer verdenen rundt fortæller os, at vi skal beskytte os imod. Kilde Health.com

Shellac er godkendt og en sikker behandling

Når det så er sagt, er man ikke under lyset i meget mere end et par minutter pr. hånd. Derfor ser man fra den amerikanske lægemiddelmyndighed FDA behandlingen, som værende en low-risk behandling.

Der er derfor ingen grund til bekymring. Sidder du alligevel med en lille bekymring omkring behandlingen, kan du komme lidt solcreme på hænderne inden behandlingen starter. Så er huden beskyttet og du kan få lavet behandlingen med god samvittighed.

Share.

About Author

Comments are closed.