Nyt

Få gløden i din hud tilbage med produkter fra Sanzi Beauty

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gode hudplejerutiner er altafgørende, hvis man gerne vil have en sund og smuk hud. Genetikken og hormonerne kan selvfølgelig spille ind, men ellers handler det om at finde de produkter og rutiner, der virker for netop din hud.

Smuk hud med gode rutiner

Efter den kolde sæson er huden ofte bleg, mat og grålig. En opfrisker kan her være tiltrængt. Første skridt mod en mere livlig hud er at anvende en scrub for at fjerne alle døde hudceller. Brug gerne denne scrub 1-2 gange om ugen efterfulgt af en god fugtgivende ansigtscreme. På den måde sætter du de bedste rammer for, at du kan opnå en smuk og smidig hud.
Peeling, din vej til en smuk glød

Når du har fået en god morgen- og aftenrutine, så er du klar til at indføre en nænsom peeling 1-2 gange om ugen.
Hvis du gerne vil have en smuk og sund hud med glød og udstråling, så kan du med fordel exfoliere de døde hudceller væk så huden fremstår sund, boostet, med masser af glød og klart til at absorbere ingredienserne fra de efterfølgende produkter der påføres.

Exfoliating Face Scrub er en vitaminrig peeling, der fjerner døde hudceller og åbner porerne, så din hud bliver mere modtagelig for at absorbere andre hudplejeprodukter. Peelingen indeholder kokosnøddeskaller, der er en fin pulver, som nænsomt men effektivt eksfolierer huden. Derudover indeholder peelingen C- og D-vitamin der giver glød, øger elasticiteten og spændstigheden i huden og danner et beskyttende lag mod de frie radikaler og luftforurening samt aloe vera, som har en helende egenskab.
 

Exfoliating Face Scrub, 100 ml. koster 160 kr.

Optimal fugt og pleje

I takt med at årstiderne skifter, sker der også rigtig meget med din hud, og der opstår et behov for nogle ændringer i din daglige hudplejerutine. Det kommer altid an på hudtype og hudtilstand, men fælles for alle er, at vi skal beskytte og pleje huden.

Når du har renset din hud morgen og aften, opnår du den optimale fugt og pleje med Gentle Face Tonic. Skintonic’en er uden alkohol og indeholder panthenol, som virker beroligende og helende på huden.
Hører du til dem der ikke helt har forstået fidusen ved at bruge en skintonic, så kan vi fortælle dig at en god og mild skintonic som denne, klargører huden så den absorberer serum og creme langt mere effektivt.

Men hvad er det Gentle Face Tonic gør spørger du måske?
Den går ind og fjerner kalkrester fra vandet og pH-neutraliserer huden. Alt du skal gøre er, at påføre produktet på en vatrondel og rense huden forsigtigt af i ansigtet.
 

Gentle Face Tonic, 120 ml. koster 140 kr.

Hele hudplejeserien indeholder veganske kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Produkterne er uden parabener og tager udgangspunkt i naturens egne fantastiske ingredienser. Serien indeholder desuden også produkterne;

  • Soft Cleansing Foam
  • Oil-free Makeup Remover
  • Anti-aging Face Cream
  • Anti-aging Lifting Serum

Om Sanzi Beauty

Sanzi Beauty har siden 2016 været kendt for deres fantastiske vippe serum, men Sanzi Beauty er meget mere end det.

Læs her mere om alle produkterne >>
 

Share.

About Author

Comments are closed.