Få inspiration til sommerferie i Danmark

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Når vejret tillader det, er der ikke noget som den danske sommer. Dejlige strande, smuk natur, kyllingespyd og majs på grillen. Og nåh ja, rosé i køletasken. Om du er til den aktive ferie eller drømmer om at ligge på stranden og nyde en spa- og gourmetferie, så byder Danmark på det hele. Her får du bud på 6 skønne getaways.

Dejlige Danmark!

Velvære, forkælelse, action og god mad. Vi har det hele i dejlige Danmark
 

1. ULTIMATIV LUKSUS PÅ FYN

Great Northern. Great Northern Ave. 1 , 5300 Kerteminde

Great Northern i Kerteminde kan du kombinere den aktive ferie med ren afslapning og forkælelse i de allersmukkeste rammer. Den unikke golfbane ligger i de fineste omgivelser og byder både nybegyndere og øvede velkommen. Er du ikke lige til golf, så er der rig mulighed for at bruge tiden på ren afslapning. Den rå natur og det nordiske design danner rammerne, og du er ikke i tvivl om, at der er tænkt over hver en detalje og lagt rigtig meget kærlighed bag hver en sten. På hele 4.500 m2 kan du nyde alt fra ansigtsbehandlinger, kropsmassage, diverse bade, terapioplevelser, yoga, få fine negle i neglesalonen eller besøge den oldschool barbershop – alt sammen med udsigten over golfbanen. En helt unik oplevelse, der kombinerer lidt af det hele: Golf, spa og gourmet.

Læs mere og se priser på www.greatnorthern.dk
 

2. EN KROP I BALANCE PÅ SAMSØ OG BORNHOLM

Yoga Retreats på Møn, Samsø og Bornholm.

Yoga retreats er blevet yderst populære, og trenden fortsætter denne sommer. Hvor mange af de forskellige yoga retreats ofte gik til udlandet, så ser vi i år et stort udbud af yoga rejser rundt omkring i det danske land. For at nævne to, så kan du se mere om Cathrine Yoga og Living Yolates, der begge tilbyder forskellige former for yoga rundt omkring i landet. Du får muligheden for at detoxe din krop med sund mad og plantebaseret kost, fordybe dig i mindfull-ness og meditation, dyrke din favorit form for yoga og bare bruge tid på at fordybe dig i dine tanker, mærke din krop og komme tilbage til en krop og et sind i balance – alt sammen i naturskønne omgivelser. Du kan f.eks. både komme på retreat på Møn, Samsø og Bornholm. Derudover er der også flere og flere, der tilbyder enkelte timer i det fri, så det er bare med at søge, og du skal finde.

Læs mere på www.cathrineyoga.dk og www.livingyolates.com
 

 3. AKTIV STAYCATION I LYNÆS PÅ SJÆLLAND

Lynæs Surfcenter. Lynæs Havnevej 8, 3390 Hundested.

Er du til en aktiv ferie og glad for vandsport, så er en aktiv ferie på Lynæs surf center i Nordsjælland lige noget for dig. Det har ingen betydning, om du er helt grøn eller lettere øvet, for her er flere forskellige aktiviteter og både plads til dig, der gerne vil prøve noget helt nyt, men også til dig, der gerne vil øve dig eller bare nyde vandsporten. Kombiner undervisning med en overnatning i en af de små fine hytter med den smukke panoramaudsigt over Lynæs strand. Surfshack indeholder både soveplads og spiseplads, og de store vinduer giver dig fuld udsigt til himlen og havets bevægelser. Der er masser af forskellige aktiviteter til vands, så hvad enten du er til Sup stand up paddle, kajak, kitesurfing eller windsurfing så kan du tilmelde dig forskellige kurser eller blot leje det udstyr, du har brug for. Derudover er der mulighed for at nyde udendørsspa, sauna, bålpladsen, udekøkkenet og udebadet. En perfekt getaway både til hele familien.

Læs mere og se priser på www.surfcenter.dk
 

4. GOURMET I HØJSÆDET I EBELTOFT

Molskroen, Hovedgaden 16, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft.

Har du behov for at forkæle dig selv lidt ekstra og bare nyde mad og ro sammen med din elskede, så kan vi varmt anbefale et kroophold et sted her i Danmark. Vi er så heldige at have utallige kroer, og der er en grund til, at den slags getawys er blevet så populære. Er du til ekstrem lækker mad i lige så lækre omgivelser, så bør du give dig selv (eller sætte det på ønskelisten) et gourmetophold på Molskroen. Her vil du med garanti ikke gå skuffet i seng, for der er vitterligt dømt gourmet i høj klasse – og endda i smukke omgivelser, hvor der er direkte adgang til badestrand og naturskønne omgivelser. Molskroens restaurant bygger på lange, stolte traditioner og chefkokke som Wassim Hallal, Michel Michaud og nu Steffen Villadsen har alle sat deres professionelle og kunstneriske præg på køkkenet. Kroen huser 18 eksklusive værelser, der alle er indrettet i et stilrent design, men I kan også ”nøjes” med at tage dertil for en enkelt aften.

Læs mere og se priser på www.molskroen.dk
 

5. RO I SJÆLEN I ASNÆS PÅ SJÆLLAND

Lillero, Høve Stræde 17, 4550 Asnæs.

Prøv en helt særlig oplevelse med hotel på stranden på Lillero ved Høve Strand i Sejerøbugten. Denne lille oase giver mulighed for at tjekke helt ud af den travle hverdag og fordybe dig i naturen, dig selv eller den, du deler oplevelsen med. Sov under stjernerne i de helt fantastiske telt-suiter med både dobbeltseng og en afdeling med en lille stue. Nyd maden fra restaurant Madro, få serveret morgenmad på sengen og hyg dig med at riste skumfiduser på bålet, mens du lytter til den knitrende lyd af flammer og brænde. Nyd de små hyggekroge, snup en lur i en hængekøje eller nyd lidt mousserende vin og snacks under den forhåbentlig bragende sol. Bare 200 skridt fra dit telt har du bade og fuld adgang til sauna på stranden, og hvis du er til lidt aktivitet, kan du låne en cykel og udforske området. Ja, det lyder nærmest for godt til at være sandt, ikk? Men det er det altså ikke.

Læs mere og se priser på www.lillero.dk
 

6. STÅ PÅ SKI I SOLEN I KØBENHAVN

CopenHill, Vindmøllevej 6, 2300 København S.

Er du mere til en enkelt heldagsoplevelse, så er CopenHill på Amager Bakke et besøg værd. Den danske stjernearkitekt Bjarke Ingels står bag det spektakulære byggeri, der er bygget oven på skråningen af forbrændingsanlægget. Her finder du en 400 meter lang skibakke, fire lifte, løbestier og meget andet. Har du mod på en gåtur, kan du tage turen op ad bakken og prale af at få ca. 500 meter i benene og slutte af med en kaffe, kakao eller et glas køligt vin på toppen, hvor du også kan nyde den fine udsigt over det meste af København. Her er plads til både nybegyndere og erfarne skiløbere, så det er en perfekt aktivitet til hele familien. For foden af Amager Bakke er der en café, hvor du kan slappe af – og i øvrigt også leje skiudstyr, hvis du har behov. Den 85 meter høje klatrevæg, som er Nordeuropas højeste, er snart færdigbygget, hvis du har mod på den slags. Alt foregår udendørs, og uanset om du er til ski eller ej, så er udsigten over vores smukke hovedstad meget smuk.

Læs mere på www.copenhill.dk
  
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.