Farvel til appelsinhud og strækmærker

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ar, pigmentpletter, strækmærker, appelsinhud… De fleste af os har det, men det er alligevel svært at slutte fred med mærkerne på kroppen. Men det kan faktisk lade sig gøre at forbedre din hud – det kræver blot de rigtige produkter og den optimale pleje.

Sådan forbedrer du din hud

Tager du en tur i svømmehallen eller går en tur på stranden en dejlig, varm sommerdag, vil du nok hurtigt bemærke, at du bestemt ikke er den eneste med såkaldte ujævnheder på kroppen. Det er nemlig ganske naturligt, og det opstår på alle former for kroppe på et eller andet tidspunkt i vores liv. Derfor kan det jo være underligt, at de fleste af os ser mærkerne som en særdeles ubuden gæst, der helst gerne må forlade os igen. Strækmærker kan eksempelvis dukke komme efter graviditet og fødsel og ses typisk på bryster, mave, lår og baller. De kan også meget nemt sætte sig i vores hud før eller efter et vægttab.

Appelsinhuden rammer på et eller andet tidspunkt størstedelen af os, og selv om det også sagtens kan sætte sig på mænd, så er det særligt kvinder, det går ud over, da vores fedtfordeling i kroppen er anderledes end mænds. Det kan også være en graviditet eller amning, men det kan også være dårlig blodcirkulation, der kan forudsagde appelsinhud også kaldet cellulite.

Sådan forbedrer du din hud

Din cellulite og dine strækmærker vil aldrig helt forsvinde, men med de rigtige produkter og den rigtige pleje, kan du forbedre og udglatte din hud, og på den måde vil udseendet af din appelsinhud forbedres betydeligt. Australian Bodycare har mere end 30 års erfaring med at udvikle effektive produkter, vi kan bruge derhjemme, og deres bud på et farvel til strækmærker, ar, appelsinhud, pigmentpletter som vi kender dem, er, ikke overraskende: en fornuftig hudplejerutine.

Body Oil forbedrer udseendet af strækmærker, ar, pigmentpletter eller appelsinhud:

Body Oil fra Australian Bodycare er en nærende og fugtende kropsolie, der sikrer en pæn, glat og gennemfugtet hud. Du kan bruge Body Oil på hele kroppen, og den er ekstra god til dig, der:

  • Har strækmærker på bryster, mave, lår eller baller – f.eks. efter graviditet og fødsel.
  • Gerne vil minimere dine pigmentpletter i ansigtet eller andre steder på kroppen.
  • Vil pleje og minimere udseendet af ar og andre ujævnheder i huden.
  • Ønsker en hud, der er elastisk, gennemfugtet og velplejet.

Sådan bruger du Body Oil

Du kan anvende Body Oil som daglig fugtgiver – og du kan også bruge den, hvis du er gravid eller ammer. Påfør et par dråber olie på ren og tør hud to gange dagligt. Massér olien godt ind og lad den tørre, inden du tager tøj på. Hvis du i denne kolde tid har ekstra tør hud, kan du med succes kombinere Body Oil med Body Lotion eller Body Cream. Massér først Body Oil ind og lad tørre, hvorefter du kan tilføre ekstra fugt med Body Lotion eller Body Cream.

Nærende ingredienser for en pæn og glat hud

  • Olien indeholder den effektive Tea Tree Oil, der er kendt for at modvirke bakterier, mens mandelolie blødgør huden. Solsikkeolie bidrager med et højt indhold af E-vitamin, der er vigtig for at forbedre hudens sundhed og udjævne f.eks. strækmærker og ar.
  • For at forebygge udtørring af huden og sikre et pænt og glat udseende kan du glæde dig til at opleve effekten af den aktive ingrediens squalane. Squalane sikrer bl.a., at huden fremstår gennemfugtet og sund.
  • Den unikke kombination af de aktive ingredienser sikrer, at olien let optages i huden uden at efterlade en fedtet fornemmelse på kroppen.

 

Giv appelsinhuden ekstra opmærksomhed med Body Scrub

Er du en af dem, der døjer særligt med appelsinhud, kan du passende kombinere din Body Oil rutine med en god scrub, nemlig Body Scrub fra Australian Bodycare. Med sine knuske abrikosfrø, eksfolierer den din hud og fjerner de døde hudceller, så din hud bliver glat og klar til at tage imod ingredienserne fra Body Oil.

Sådan bruges Body Scrub:

  • Brug Body Scrub som en del af din rutine i badet to gange om ugen.
  • Massér produktet ind med cirkulære bevægelser, som er med til at sætte gang i blodcirkulationen, og det er alfa omega, når det kommer til at mindste synligheden af appelsinhud.
  • Du kan bruge Body Scrub på hele kroppen – også når du er gravid eller ammende.

Pakke til appelsinhud. 219 kr.

Ved appelsinhud anbefales det at kombinere Body Oil med Body Scrub.

Share.

About Author

Comments are closed.