Farvel til tør og irriteret hovedbund

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En irriteret tør hovedbund er for mange en del af hverdagen. Endnu mere plagsomt er skæl, der ofte følges ad med tør hovedbund. Det er et meget følelsesladet område, som foruden de fysiske gener også kan medvirke usikkerhed og dårligt selvværd for dem, som lider af meget skæl. Find ud af, hvad der forårsager irritationen, og hvad du kan gøre for at slippe af med den.

Undgå problemer med tør hovedbund

Er du en af de mange danskere, der har problemer med hovedbunden? Så skal du vide at du bestemt ikke er alene. 1 uf af 5 danskere døjer hver dag med en irriteret hovedbund.

Mange tænker ikke over, at under håret gemmer sig en hud, som skriger efter opmærksomhed. Huden i hovedbunden kommer i forlængelse af huden i ansigtet, og præcis som huden i ansigtet, har den brug for kærlighed, opmærksomhed og pleje.

Mange faktorer kan forårsage tør hovedbund, da hovedbunden er udsat for mange skadelige påvirkninger. Lige så vel som mange bruger makeup i ansigtet så er der mange, der hver dag bruger stylingprodukter, føntørre, glattejern, sætter håret op og alt det sammen med hårvask og daglig hårbørstning, slider det på både hår og hovedbund. Tør, opvarmet indendørsluft er også en almindelig årsag til tørhed.

En tør hovedbund har tendens til skæl

Den tørre, irriterede hovedbund har tendens til at udvikle skæl. På et tidspunkt bliver den i første omgang blot tørre hovedbund så irriteret, at den producerer flere og flere celler. Et stort antal døde celler vil så akkumuleres på huden, hvor de klumper sig sammen og bliver synlige som skæl. Synlige skælflager lander som grimt drys på skuldrene og nakken. Skælflager ses ekstra tydeligt på mørkt tøj.

Sådan bekæmper du en tør og irriteret hovedbund

Den gode nyhed er, at der er hjælp at hente. Hvis du giver din hovedbund den opmærksomhed som den kræver, så er det faktisk muligt at leve et liv uden at skulle tænke på en tør og irriterret hovedbund med skæl. Nu er det tid til at høre efter, hvis du også sidder med et brændende ønske om at være symptomfri.

Hvad kan Australian Bodycare?

I mere end 30 år har virksomheden arbejdet på at udvikle problemløsende hudplejeprodukter af højeste kvalitet, der kan hjælpe dig med at komme dine problemer til livs. Hvis du følger deres råd og vejledning samt bruger denne pakkeløsning, som indeholder shampoo, balsam og en hovedbundskur så er du et skridt nærmere en hovedbund, der er fri for skæl, irritation, kløe og tørhed. Alle produkterne indeholder den 100% naturlige og antiseptiske Tea Tree Oil, som er en af naturens hemmelige våben, når det kommer til at afhjælpe og ikke mindst forebygge mange forskellige hudproblemer.

Disse 3 produkter sikrer dig en problemfri hovedbund

Sættet fra Australian Bodycare giver dig den daglige pleje, der er nødvendig for at bekæmpe og forebygge en irriteret hovedbund.

Australian Bodycare Scalp Cure er en hovedbundskur, der hjælper dig på vej til et sundere hovedbundsmiljø. Masken skal sidde i håret i mindst 5 minutter, men meget gerne påføres og virke natten over for at opnå den bedste effekt. Masken kan bruges forebyggende en gang om ugen, men kan også bruges dagligt hvis behovet er der. Hovedingrediensen er Tea Tree Oil, der virker antibakteriel og lindrene på en irriteret hovedbund. 150 ml. 139 kr.

Australian Bodycare Hair Care Shampoo er en mild shampoo, der effektivt renser håret uden at skade hverken håret eller hovedbunden. Shampooen fjerner snavs og bakterier i dybden, forebygger skæl , irritation og tør hovedbund. Foruden Tea Tree Oil indeholder shampooen også vandopløselig kokosolie, der tilfører fugt til håret og efterlader det glansfuldt og blødt. 250 ml. 89 kr.

Australian Bodycare Hair Care Conditioner er en skøn conditioner, som forebygger slidskader og genopbygger skadet hår. Panthenol sammen med olier udvundet fra Shea Butter genskaber hårets struktur, genopretter fugtbalancen, giver håret glans og efterlader hår og hovedbund blød og velplejet. Denne conditioner kan bruges dagligt efter hårvask eller efter behov. 250 ml. 89 kr.

Køb det samlede sæt til 299 kr.

 
3 effektive og nemme trin til at bekæmpe
en tør hovedbund

Sådan anvender du hårprodukterne fra Australian Bodycare

Sådan gør du:

  • Fordel Scalp Cure i hovedbunden og lad den sidde natten over for at få den optimale effekt. Brug masken 1-2 gange om ugen.
  • Vask håret dagligt med vand og fordel Hair Clean Shampoo i håret. Masser den godt ind i hovedbunden og skyl efter med rent vand.
  • Efter du har vasket dit hår, så tilfører du det ekstra pleje ved brugen af Hair Care Conditioner.

Følger du disse tre trin, så opnår du en sund hovedbund uden irritation, rødme, kløe og skæl.

>> Gør noget godt for din hovedbund, det fortjener den! Læs meget mere om Australian Bodycare og alle deres produkter lige her <<
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.