Farvel til tørhedsrynker

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tørhedslinjer og rynker kommer hvis din hud er dehydreret og forsømt. Det gode er at man forholdsvis hurtigt, kan gøre noget ved det.

Din guide til en hud uden tørhedsrynker

Er huden knas tør og forsømt, så kan det medføre at man ser langt ældre og mere træt ud end man faktisk er. En ting er at vi helt naturligt bliver ældre, men vi vil da alle sammen gerne ældes med ynde. Hvis huden er tør, så kan den se grå og trist ud, og den smukke glød og glans er gemt væk under tør hud og døde hudceller. De kolde forårsdage og dårlige hudplejerutiner er en rigtig dårlig kombination, men heldigvis er der hjælp at hente.

Peeling, din vej til glød og glans

Første skridt på vej mod bekæmpelsen af tørhedsrynker er at bruge en peeling. Det kan anbefales at bruge en peeling en gang om måneden efterfulgt af en fugtgivende ansigtsmaske. Valg af peeling er individuelt og afhænger af, om du er til kemisk eller mekanisk peeling. Kender du ikke forskellen, så er en kemisk peeling en peeling baseret på frugtsyre eller enzymer altså en peeling uden korn og en kemisk peeling masserer du de små fine korn rundt i ansigtet. Har du meget sart hud eller rosacea, så kan det anbefales at du bruger en frugtsyre frem for en kornpeeling for ikke at irritere huden unødvendigt så den blusser mere op. Bruger du en kornpeeling, så brug en med små fine korn og masser let på huden. Når du har peelet din hud så den er fri fra døde hudceller, så påfør en fugtgivende maske. Det giver det bedste udgangspunkt for de aktive ingredienser i masken.

Kemisk peeling

Peel Maske fra Ecooking indeholder flere aktive ingredienser som mælkesyre, også kendt som AHA-syre. Masken er meget effektiv og resultatet taler for sig selv. Man kan godt blive rød efter brugen af masken, men det aftager hurtigt. Peelingen fjerner døde hudceller og efterlader huden udglattet og opstrammet. 50 ml. 269 kr. 

 
Mekanisk peeling

Acai Facial Scrub Mask fra Rudolph care er baseret på abrikoskernegranulatet som sætter gang i blodcirkulationen i huden samt fjerner de døde ophobede hudceller. Derudover indeholder masken sheasmør og essentielle koldpressede olier som giver fugt og næring til huden. 100 ml. 295 kr.

 
Kombination af kemisk og mekanisk

Karmameju har lavet en Proud Exfoliating Mask, som indeholder det bedste fra de to verdener, nemlig en kombination af det kemiske og mekaniske. Masken indeholder granatæbleenzymer og sort vulkansand der forfiner, ensarter, blødgør og giver huden fornyet liv og glød. Lad masken virke 15 minutter inden du masserer den let ind i huden. 65 ml. 299 kr.

 
Fugt, fugt og atter fugt

Det kan ikke blive sagt nok gange, kodeordet til en sund og velplejet hud er fugt. Har du ikke allerede en fast rutine som virker for dig, så er det rigtigt godt at starte med en god fugtgivende creme der kan danne basis for din hudpleje. Du kan komme rigtig langt hvis du renser din hud hver dag og påfører en god ansigtscreme.

Husk beskyttelse

Den regel gælder også for huden, faktisk anbefales det at man bruger solbeskyttelse hele året rundt for at beskytte huden mod UVA- og UVB stråler men også for at beskytte huden mod frost, blæst og ikke mindst det blå lys som vi dagligt udsættes for via vores telefoner og computere. Alt sammen faktorer, der kan give inflammation og tør hud der kan ende ud i en irriteret hud med tørhedsrynker.

Pas på dig selv og din hud, du har kun den ene!

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.