Farvning af bryn og vipper giver friskhed og karakter til ansigtet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Der er flere fordele ved at få farvet sine bryn og vipper. For eksempel behøver du ikke at bruge makeup og så markerer det dit ansigtet.

Derfor anbefales det at få farvet bryn og vipper

Få indrammet dit ansigt ved at få farvet dine øjenbryn og vipper. Det er den nemmeste og bedste måde at fremhæve dine øjne og ansigtstræk.
På kun en halv time opnår du et naturligt og et mere markeret udseende. De små ting kan gøre en kæmpe forskel og give dig muligheden for, ikke at skulle bruge tid på, at tegne brynene op eller bruge mascara hver dag. Du kan selvfølgelig stadig vælge at bruge en mascara hvis du ønsker mere fylde og længde på vipperne.

Hvor kan du få farvet dine øjenbryn og vipper?

Det kan være bøvlet selv at farve sin bryn og vipper, specielt vippefarven skal man passe på med at få i øjnene, hvorimod brynene er lidt nemmere at farve.
Ønsker man professionel hjælp til både farve og form, kan man booke en tid til farvning af vipper og/eller bryn hos sin lokale kosmetolog. Behandler kan i samråd med dine ønsker blande den farve og forme brynene, der passer præcis til dig.

Når du får farvet bryn og vipper hos kosmetologen, holder farven ca. 4 uger.

Hvor længe holder farven?

Som hovedregel kan man regne med at farven holder 3-4 uger. Der er dog mange forskellige faktorer, der spiller ind når det kommer til holdbarheden. Hvis du træner meget, tager lange bade eller er i forbindelse med klor, saltvand og sol kan det have en betydning for, hvor længe resultatet holder. Holdbarheden kan også afhænge af, hvor længe farven sidder på. Nogle ønsker at de er meget markerede de første dage og herefter smider noget af overskudsfarven, hvor andre gerne vil have den ønskede farve fra starten. Tal med din behandler om dine ønsker og behov, så tilpasser de farvningen.

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.