Glædelig 1. december: Vind hudpleje fra SMUK Skincare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 6. december 2018

100% naturlige ingredienser

Nu får du muligheden for at forkæle din hud med 4 fantastisk produkter fra SMUK Skincare. Produkterne indeholder ingredienser, som er 100% aktive, så de kan være så effektive som muligt. SMUK Skincare går op i økologi, bæredygtighed og design. Den naturlige duft i produkterne kommer fra blomster, planter og urter.

Julekalender konkurrencen indeholder:

1. SMUK 3in1 cleanse, peel, mask (værdi af 329 kr.)
2. SMUK Vitamin Booster Serum (værdi af 449 kr.)
3. SMUK Hand Cream (værdi af 159 kr.)
4. SMUK Golden Moments (værdi af 179 kr.)

SMUK 3in1 cleanse, peel, mask er en effektiv og dybderensende gel, som er spækket med antioxidanter, vitaminer A, B, C og E og omega 3. Gelen indeholder et kraftfuldt papayakompleks, der peeler og fjerner døde hudceller. Huden efterlades vital, blød og beskyttet mod de frie radikaler. Produktet kan bruges som en daglig rens eller som peeling og fugtgivende maske 1-2 gange om ugen. Bruger du den som peeling så lad produktet virke på huden i 10 minutter og vask af med varmt vand.

SMUK Vitamin Booster Serum er en intensiv fugtgivende anti-age serum, som indeholder et højt indhold af vitamin A, B3, C og E, der både booster og genskaber hudens naturlige fugtbalance. Serummet føles som en blanding mellem en serum og en olie, der giver huden sin glød og spændstighed tilbage.

SMUK Hand Cream sikrer at hænderne får den optimale næring og beskyttelse. Cremen indeholder en kombination af jomfru kokosnødolie, kukui nut-olie og eksotisk afrikansk shea smør sammen med mandarin, ingefær og honning.

SMUK Golden Moments er den perfekte multi lip balm med en duft af mandarin og ingefær og flere funktioner. Hånd cremen fugter, plejer og beskytter læberne hele dagen. Balmen kan også bruges som highlighter eller på decollete hvor den giver et flot glimmerskær, ved hjælp af det naturlige mineral MICA.

Kort om Smuk Skincare

Kvinden bag SMUK Skincare hedder Heidi Maltby og er CIDESCO diplomeret kosmetolog, AXELSONS diplomeret avanceret massageterapeut og har mange års erfaring i skønhedsbranchen.
Som kosmetolog og klinikindehaver var det næste naturlige step for Heidi, at lave sin egen hudplejeserie. SMUK Skincare går op i økologi, bæredygtighed, design, er 100% naturlig og alle de aktive ingredienser i produkterne er øko-certificeret.
Alle produkterne er spækket med vitaminer og kun det bedste fra naturen. Den naturlige duft kommer fra blomster, planter og urter og er altså ikke syntetiske dufte. Cremeren produceres i et mindre laboratorium, hvor hvert enkelt krukke bliver fyldt med hånden.

Her kan du læse meget mere om SMUK Skincare:

LÆS MERE >>

Fakta om dagens kalenderlåge:

Samlet præmiesum: 1.116 kr.
Antal vindere: 1 vinder.
Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 1. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.
  
[]
1 Step 1

​Tilmeld dig julekonkurrencen

Udfyld felterne og du deltager i lodtrækningen om dagens kalenderlåge-præmie.​

GO Beauty ønsker dig en rigtig glædelig jul.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
KONKURRENCEBETINGELSER:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 
Share.

Comments are closed.