Glædelig 13. december: Vind lækker julegaveæske fra Omorovicza

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vind et lækkert hudplejesæt fra Omorovicza

Omorovicza er et unikt hudplejemærke og deres historie bunder i en stærk arv, og omfatter helende naturlige ingredienser og banebrydende videnskabelig innovation.
Alt hvad du behøver for at få en smuk og sund hud. Discovery sættet indeholder;

  • Queen af Hungary Mist 30 ml., der fugter og opfrisker.
  • Thermal Cleansing Balm 15 ml., som er en rensende blid sorte balm.
  • Cleansing Foam 30 ml.
  • Balancing Moisturiser 30 ml. en kølende gelé-creme, der regulere talgproduktionen.
  • Deep Cleansing Mask 15 ml.

Kort om Omorovicza

Navnet er ikke så svært at udtale som det virker: o-mor-o-veet-sa. Med laboratoriets ekspert hjælp, udviklede de deres patenterede Hydro Mineral Transference™ system, der leverer terapeutiske mineraler ned i de dybere lag i huden, hvilket resulterer i en mere fast og forynget udstråling. Ved at blande disse mineraler med andre naturlige aktiver, såsom rensende ungarsk Moor Mud mudder, anti-inflammatorisk guld og peptider, udledt fra ægte diamanter, har deres produkter vundet en kultstatus verden over på grund af deres anti-age og glød-givende effekter.
Omorovicza’s produkter indeholder kun ingredienser som er gavnlige for huden. De er alle fri for ingredienser som; sulfater, petrokemikalier, parabener og syntetiske dufte.

Tilmeld dig dagens julekalender herunder. Så er du med i lodtrækningen om julegaveæsken Discovery fra Omorovicza.

LÆS MERE >>

FAKTA OM DAGENS JULEKALENDER KONKURRENCE:
Præmieværdi: 1.136kr.
Antal trækninger: 3 vinder
Julekalender: 13. december*
*Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 13. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.

Betingelser:
Når du deltager i GO Beautys julekalender 2017 på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Du accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk og præmien kan kun sendes til en dansk postadresse. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. Glædelig jul!

Share.

About Author

Comments are closed.