Glædelig 14. december: Vind økologisk hudpleje fra Skagen Seaside

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vind økologisk hudpleje fra Skagen Seaside

Det er ikke nogen hemmelighed, at vinteren er hård mod vores hud. Forkæl din vinterhud med Skagen Seaside. Med denne pakke får du fugt til hele kroppen.
Sættet indeholder; ansigtsolie, bodylotion samt healbalm, der er lavet på baobab- og havtorn olie, som er perfekt til den danske vinter.
Alle produkterne er økologiske og 100 procent naturlige.

Kort om Skagen Seaside

Skagen Seaside er en 100 procent naturlig, vegansk og økologisk hudplejeserie. Hovedingredienserne er Baobab olie og pulver, Havtorn, Tang og naturlig duft af Lyng.
Skagen Seaside er opstået med forkærlighed for kvalitet, Skagens natur og de fantastiske råvarer herfra. Hertil fandt vi Baobab olien og dens ekstraordinære egenskaber i Sydafrika og tabte hjertet til denne superfrugt. Denne smukke kombination er blevet til Skagen Seaside.

Tilmeld dig dagens julekalender herunder. Så er du med i lodtrækningen om økologisk hudpleje fra Skagen Seaside.

LÆS MERE >>

FAKTA OM DAGENS JULEKALENDER KONKURRENCE:
Præmieværdi: 1.130kr.
Antal trækninger: 1 vinder
Julekalender: 14. december*
*Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 14. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.

Betingelser:
Når du deltager i GO Beautys julekalender 2017 på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Du accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk og præmien kan kun sendes til en dansk postadresse. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. Glædelig jul!

Share.

About Author

Comments are closed.