Glædelig 15. december: Vind skøn duft fra Lancôme

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I dagens julekalender har du mulighed for at vinde den feminine og delikate duft La Vie Est Belle fra Lancôme.

En hyldest til skønheden

Julekalender konkurrencen indeholder:

Lancôme LA VIE EST BELLE Eau de Toilette, 50 ml. (værdi 575 kr.)

LA VIE EST BELLE er fransk og betyder livet er smukt. L’Eclat Eau de Toilette Eer komponeret omkring et sprudlende hjerte af de mest ædle og naturlige ingredienser. Lancôme duften indeholder ekstrakt af og neroli-olie fra appelsinblomsten, jasmin sambac absolute og rose løftet med et tvist af musk. I 1017 kom La vie est belle L’Eclat Eau de Parfume, der nu har fået følgeskab af Eau de Toilette, som er en ny feminin og delikat version.
Den smukke flakon er designet af Catherine Krunas. Omkring flakonens hals svæver frihedens vinger, som er symbolet på La vie est belle. Vingerne er denne gang af orange organza som er et udtryk for duftens varme og lysende karakter.

Kort om Lancôme

Det franske mærke Lancôme er kendt for sine fantastiske kosmetik, dufte og skønhedsprodukter, der har været på markedet siden 1935. Lancôme blev stiftet af Armand Petitjean men har siden 1964 været ejet af L’Oréal.
Lancôme er kendt for deres luksuriøse skønhedsprodukter, deres høje kvalitet og deres vrede sortiment af produkter. Lancôme producerer alt indenfor mascara og hudpleje til parfumer og mange forbinder det luksuriøse brand med kvinder som f.eks. Julia Roberts, der pryder mange af deres reklamer.

Her kan du købe og læse meget mere om duften:

LÆS MERE >>

Fakta om dagens kalenderlåge:

Samlet præmiesum: 575 kr.
Antal vindere: 3
Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 15. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.
  
[]
1 Step 1

​Tilmeld dig julekonkurrencen

Udfyld felterne og du deltager i lodtrækningen om dagens kalenderlåge-præmie.​

GO Beauty ønsker dig en rigtig glædelig jul.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
KONKURRENCEBETINGELSER:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 
Det er kun muligt at deltage en per husstand/en vinder per husstand.
Share.

Comments are closed.