Glædelig 2. december: Vind stilfulde smykker fra Spinning Jewelry

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 6. december 2018

Nu får du muligheden for at vinde smukke moderne smykker fra Spinning Jewelry. Smykkerne er dansk design og skabt med hjertet.

Moderne og stilfulde smykker

Julekalender konkurrencen indeholder;

1. Halskæde med vedhængene ‘Shine’ med Swarovski krystaller og
‘Twisted Penda’ med røgkvarts (værdi 800 kr.) 
2. ‘Symphony’ ørebøjle med Swarovski krystaller og
‘Twisted Manna’ vedhæng med røgkvarts (værdi 500 kr.)

Smykkerne er fra kollektionen ‘Melody’, og både halskæde og ørebøjle er prydet med Swarovski krystaller og ægte røgkvarts. Kæden har en længde på 60 cm. med et unikt slider-system, der gør det nemt at justere længden på kæden efter ønske og behov.


Kort om Spinning Jewelry

Spinning Jewelry har siden 1985 skabt moderne og stilfulde smykker, med unikke kombinationsmuligheder som deres kerneprodukt, der gør det muligt at skabe sit helt eget personlige look.

Spinning Jewelry gør det både sjovt og nemt at bruge sin kreativitet til at skabe sit eget individuelle look. På den måde bliver man sin helt egen smykkedesigner, og kan derigennem fortælle sin egen historie. Smykkerne er dansk design i høj kvalitet, med et mix af klassiske materialer i sterlingsølv, 22 karat guld, ferskvandsperler og funklende sten og zirkoner.

Her kan du læse meget mere om smykkerne:

LÆS MERE >>

Fakta om dagens kalenderlåge:

Samlet præmiesum: 1.300 kr.
Antal vindere: 1 vinder.
Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 2. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.

 

[]
1 Step 1

​Tilmeld dig julekonkurrencen

Udfyld felterne og du deltager i lodtrækningen om dagens kalenderlåge-præmie.​

GO Beauty ønsker dig en rigtig glædelig jul.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
KONKURRENCEBETINGELSER:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 
Share.

Comments are closed.