Glædelig 3. december: Vind håndrens fra Touchland

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 6. december 2018

Er du træt af håndrens, der giver klistrede hænder og udtørret hud? Så skynd dig at deltage i konkurrencen om to fantastiske håndrens fra Touchland.

Rene og bløde hænder

Julekalender konkurrencen indeholder:

2x håndrens (værdi af 196 kr.)

Touchland har skabt en unik fugtighedsgivende håndrens i form af en spray, der føles fantastisk. Sprayen indeholder Aloe vera, essentielle olier og andre naturlige ingredienser blandet med denaturiseret ethyl alkohol, så hænder bliver renset uden at huden udtørrer. Findes i 8 forskellige varianter;

  • Aleo vera
  • Citrus
  • Skovbær
  • Lavendel
  • Mint
  • Neutral
  • Vanille kanel
  • Vandmelon

Kort om Touchland

Det hele startede i 2010 i Barcelona hvor, founder Andrea Lisbona, skabte Touchland. Touchland blev skabt ud fra en passion om at finde simple redskaber, der gør hverdagen lettere og tilgodeser alles sundhed. I vores moderne livsstil og travle hverdag, bliver hænderne hele tiden udsat for uhygiejniske overflader, med bakterier der let kan føre til sygdom. Ved at holde hænderne rene, kan vi undgå mange af de bakterier vi dagligt udsættes for. Rene hænder skulle ikke være ens betydende med at man har klistrede og tørre hænder, så derfor skabte Touchland den næste generation af håndrens der på en hurtig, nem og bekvemt måde, sikrer rene hænder med en naturlig fugt.

Her kan du læse meget mere om produkterne:

LÆS MERE >>

Fakta om dagens kalenderlåge:

Samlet præmiesum: 196 kr.
Antal vindere: 6 vinder.
Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 3. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.
  
[]
1 Step 1

​Tilmeld dig julekonkurrencen

Udfyld felterne og du deltager i lodtrækningen om dagens kalenderlåge-præmie.​

GO Beauty ønsker dig en rigtig glædelig jul.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
KONKURRENCEBETINGELSER:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 
Share.

Comments are closed.