Glædelig 4. december: Vind dansk designur fra Vejrhøj

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 6. december 2018

Nu får du muligheden for at vinde et smukt moderne ur i nordisk design fra det danske ur mærke VEJRHØJ.

Smukt nordisk design

The ROSE kombinerer forgyldt rustfrit stål med naturligt valnøddetræ med et karakteristisk cylinderformet design. Træelementerne er placeret under det hårde safirglas, som sikrer den samme holdbarhed som traditionelle stålure. The ROSE måler 40 mm i diameter og 7,25 mm i tykkelsen.

Julekalender konkurrencen indeholder:

The ROSE (værdi af 1.549 kr.)

Kort om Touchland

VEJRHØJ er et dansk urmærke, som blev skabt tilbage i 2014 af Janus Aarup. Janus satte sig for at skabe en kollektion af ure ud fra sin passion for design, teknik og en stor forkærlighed for træ. Samme år indledte VEJRHØJ et samarbejde med det danske designikon Bo Bonfils, der var fascineret af udfordringen, ved at udvikle en ny type af ure af klassisk træ og stål.

Kollektionerne er kendetegnet ved, at det enkle og karakteristiske forenes. Bag materialevalget er en innovativ tilgang til at kombinere træ og stål som bestemt kommer til udtryk i det smukke The Rose ur som du her har muligheden for at vinde.
I 2017 vandt VEJRHØJ prisen ”Brand New Nordic 2017” for bedste nye danske ur og smykkemærke.

Her kan du læse meget mere om produkterne:

LÆS MERE >>

Fakta om dagens kalenderlåge:

Samlet præmiesum: 1.549 kr.
Antal vindere: 1 vinder.
Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 4. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.
[]
1 Step 1

​Tilmeld dig julekonkurrencen

Udfyld felterne og du deltager i lodtrækningen om dagens kalenderlåge-præmie.​

GO Beauty ønsker dig en rigtig glædelig jul.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
KONKURRENCEBETINGELSER:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 
Share.

Comments are closed.