Glædelig 6. december: Vind vitaminer fra Beauty Bear

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 18. december 2018

Nu har du muligheden for at vinde 2 fantastiske produkter fra Beauty Bear, der sikre dig et smukt hår og sunde negle.

Smukt hår og sunde negle

Julekalender konkurrencen indeholder:

NAIL Vitamins (værdi af 249 kr.)
HAIR Vitamins (værdi af 249 kr.)

NAIL Vitamins er gummies med en skøn smag af grønne æbler. NAIL Vitamins er specielt designet med essentielle næringsstoffer som der går ind og plejer og vedligeholder neglene. Derudover indeholder de vitamin B6 og B12, der er vigtige vitaminer for at sikre, at selv neglene får deres nærringsstoffer optimalt.
HAIR Vitamins er gummies med en skøn smag af solbær. HAIR Vitamins indeholder biotin, vitamin C, folsyre sammen med 11 andre næringsstoffer, der plejer og vedligeholder håret. De vitaminer og mineraler produktet indeholder plejer håret indefra, så man kan se resultatet når håret vokser ud.

Man skal spise de lækre gummies i minimum 2-3 måneder før man kan forvente et resultat.

Kort om Beauty Bear

Beauty Bear er en familieejet virksomhed med mere end 40 års erfaring indenfor produktion og salg af kosttilskud. Hos Beauty Bear tror de på, at man opnår den bedste skønhed gennem naturlig sundhed. Alle deres vitamin gummies, som vedligeholder din hud, dit hår og dine negle er fremstillet på naturlige ingredienser, 100% naturlig farve og smag fra frugt – derudover er de 100% veganske og 100% cruelty free.
Produkterne er lavet på frugtfibre med smag fra naturlig frugt som f.eks. æbler og solbær, der gør dem bløde og lækre at tygge.

Her kan du læse meget mere om produkterne:

LÆS MERE >>

Fakta om dagens kalenderlåge:

Samlet præmiesum: 498 kr.
Antal vindere: 2 vinder.
Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 6. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.
  
[]
1 Step 1

​Tilmeld dig julekonkurrencen

Udfyld felterne og du deltager i lodtrækningen om dagens kalenderlåge-præmie.​

GO Beauty ønsker dig en rigtig glædelig jul.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
KONKURRENCEBETINGELSER:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 
Det er kun muligt at deltage en per husstand/en vinder per husstand.
Share.

Comments are closed.