Glædelig 8. december: Vind neglepleje fra Depend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 18. december 2018

I dag har du mulighed for at vinde en gaveregn af produkter fra Depend, der lægger fundamentet for sunde, stærke, fleksible og naturlige negle.

Sunde og stærke negle

I denne kalenderlåge får du alt hvad du skal bruge, for at opnå de smukkeste og sundeste negle. Depend O2 neglepleje er specifikt udviklet til at rengøre, fugte, pleje, styrke og beskytte neglene.

Julekalender konkurrencen indeholder:

Depend 3-Step Action Nail Care Kit
Depend Base Bonder
Depend Top Speed
Depend Top Matte
Depend Top Gel
Depend Argan Nail Oil Serum
Depend Stop Tip Split
Depend Strength Overnight
Depend Strength Instant Repair
Depend Strength Anti-Age

Ideen bag produkterne er, at hænder og negle ofte bliver glemt, men fortjener samme gode rutiner som man dagligt benytter til ansigtet.
Hænder og negle bliver udsat for rigtig meget, der kan udtørre og skade. Hvis du giver dine negle samme omsorg som dit ansigt, så lægger du fundamentet for sunde, stærke, fleksible og naturlige negle.

Depend forhandles i Matas, Magasin og Salling.

Kort om Depend

Depend Cosmetics blev grundlagt tilbage i 1952 i Sverige og udvikler og producerer selv deres produkter. Flydende produkter produceres på Depends fabrik i Halmstad langs den svenske vestkyst hvor negle, kunstige vipper og andre artikler produceres i Indonesien hvor Depend har investeret i egen produktion og producent. Efter en intensiv periode med produktudvikling og slående resultater slog Depend igennem indenfor negle- og negleplejeprodukter og har i dag en kundegruppe på 2.000 forskellige butikker der dækker alt indenfor detailhandlen.
Hos Depend arbejder man ud fra høj kvalitet med et attraktivt design og individuel produktuddannelse så kunderne kan få den bedste vejledning. Man kan finde Depend i over 50 lande i dag.

Køb produkterne her:

LÆS MERE >>

Fakta om dagens kalenderlåge:

Samlet præmiesum: 1.040 kr.
Antal vindere: 1 vinder.
Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 8. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.
  
[]
1 Step 1

​Tilmeld dig julekonkurrencen

Udfyld felterne og du deltager i lodtrækningen om dagens kalenderlåge-præmie.​

GO Beauty ønsker dig en rigtig glædelig jul.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
KONKURRENCEBETINGELSER:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 
Det er kun muligt at deltage en per husstand/en vinder per husstand.
 
Share.

Comments are closed.