Glædelig 9. december: Vind en elektrisk fodfil fra PediCurve

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 18. december 2018

Nu får du muligheden for at vinde et komplet sæt fra PediCurve, der sikrer velplejede og bløde fødder året rundt.

Ja tak til bløde fødder

Julekalender konkurrencen indeholder:

PediCurve (værdi af 299 kr.)
PediGlas disc SOFT (værdi af 119 kr.)

PediCurve er en elektronisk fodfil, hvor selve fodfilen er lavet af glas med en ru overflade. Fileskiven kan skiftes og findes i to udgaver – en grov, der fjerner hård hud og en der finpudser og fjerner rester af hård hud. PediGlas soft gør det muligt at finpudse fødderne så de efterlades ekstra bløde.

Kort om PediCurve

PediCurve er en dansk designet elektrisk fodfil og et helt nyt innovativt produkt på markedet for pedicure. PediCurve adskiller sig fra andre produkter på markedet, ved at benytte en helt ny teknologi. Den elektriske fodfil fra PediCurve er ekstremt effektiv – men stadig skånsom for fødderne. Ved den nye teknologi benyttes en næsten uopslidelig roterende glasplade, som skal bruges på våd hud. Fodfilen er vandtæt, og det anbefales at man bruger den i badet som en del af sine rutiner.
PediCurve kommer med en grov glasplade, der fjerner hård hud og dertil kommer også en fin glasplade, som sikrer bløde fødder og et perfekt finish. Designet er smukt, den er nem at bruge og glaspladerne leveres med et års garanti.

Her kan du købe og læse meget mere om produkterne:

LÆS MERE >>

50% rabat

Ved køb af et stk. PediCurve, ydes der 50% rabat på køb af en stk. Pediglas disc SOFT (59,50,- kr), med kampagne koden ‘GoBeauty (normal pris 119,- kr).

Fakta om dagens kalenderlåge:

Samlet præmiesum: 418 kr.
Antal vindere: 2 vindere.
Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 9. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.
  
[]
1 Step 1

​Tilmeld dig julekonkurrencen

Udfyld felterne og du deltager i lodtrækningen om dagens kalenderlåge-præmie.​

GO Beauty ønsker dig en rigtig glædelig jul.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
KONKURRENCEBETINGELSER:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 
Det er kun muligt at deltage en per husstand/en vinder per husstand.
 
Share.

Comments are closed.