Nyt

GO Beauty hylder Ole Henriksen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 22. juni 2021

Energisk, varm, sjov og ualmindelig talentfuld er bare nogle af de ord, man kan kæde sammen med Ole Henriksen.

”The Ole Glow”

I anledning af Ole Henriksens 70-års fødselsdag vil vi her på redaktionen gerne hylde den fantastiske mand, der med sin sprudlende personlighed og fantastiske produkter har sat Danmark på verdenskortet. ”The Ole Glow” er blevet et verdenskendt fænomen, og det er de færreste, der i dag ikke kender Ole Henriksen.

Skønhed kommer indefra, og det afspejler sig i den sunde og balancerede livsstil, som Ole og hans mand Laurence lever. En hverdag med sund kost, motion og et positivt livssyn. Ifølge Ole kommer den smukke glød indefra, skønhed er glæde, og derfor starter han sin dag med et kæmpe smil til sig selv i spejlet fulgt op af rosende ord om sig selv.

Den sprudlende energi og glæde over livet har Ole haft siden han var barn, og selv om livet ikke altid har været let, har han på imponerende vis vist verden, og ikke mindst sig selv, at livet er værd at leve, at man skal være taknemlig og få det meste ud af det.

Gennem sin opvækst følte Ole sig anderledes, og som homoseksuel i den lille nordjyske ny Nibe blev han mobbet. En hud med bumser skulle vise sig at blive startskuddet på den storslåede karriere, Ole har opnået i dag, selv om det var svært for en mand at komme ind i skønhedsbranchen som kosmetolog. Dette blev dog en kæmpe drivkraft for Ole, der arbejdede hårdt for at åbne sin egen skønhedsklinik, hvor han hurtigt fik skabt sig et navn som skønhedsguru for de store Hollywood stjerner.

Vidste du:

  • Ole Henriksen blev født d. 4 maj 1951 i Nibe
  • Han startede sin spasalon i 1975 i Beverly Hills
  • De første Ole Henriksen produkter blev lanceret i 1983.

Ole Henriksen er det bedste eksempel på, at alt er muligt hvis man arbejder hårdt for det og møder livet med et positivt mindset. Vi hylder Ole for hans vidunderlige personlighed og ønsker ham alt det bedste!

”Keep gratitude close to your heart”
Ole Henriksen

NYHED

Ole Henriksen Dewtopia 20% Acid Night Treatment giver dig muligheden for at vågne op med en markant glattere, klarere og fornyet hud. Den syrebaserede serum indeholder eksfolierende og plejende ingredienser og takket være den drømmeagtige sanseoplevelse med en fin duft af citronsukker forvandler din hud imens du sover. Med en nye serum fra Ole Henriksen siger du godnat til ujævn hudtone, fine linjer og misfarvninger og vågner op med den fantastisk Ole Glow. 30 ml. 590 kr. – og købes i butikkerne og online fra d. 29. juni

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.