Gode råd mod bumser og uren hud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Er du en af de mange danskere, der kæmper med bumser og uren hud, og ved du ikke hvad du skal stille op? Kodeordet er en god hudplejerutine! Læs med her og få gode råd til effektiv behandling…

Bumser og uren hud er en almindelig hudlidelse. Gennemsnitlig døjer hver 6. kvinde med denne hudtilstand på et eller flere tidspunkter i deres liv. Ofte bliver mange så hæmmede af tilstanden, at det går ud over deres sociale liv. Selvtilliden får et knæk og fokus hviler på den betændte, bulede og røde hud, som bumser og uren hud medfører.

De kommer som regel højst ubelejligt. Når du skal til fest, til jobsamtale eller på date. Du ser dem selv og er sikker på, at andre også straks ser dem.. Men sagen er den, at det er noget vi har oppe i hovedet. Dermed ikke sagt, at det er hverken sjovt eller bekvemt at have uren hud og bumser. Men hvad stiller man op hvis man trænger til hurtigt førstehjælp lokalt eller hvis man hver dag døjer med en uren hud. Heldigvis er behandlingsmetoderne mange og effektive.

Er du en af de mange danskere, der kæmper med bumser og uren hud, og ved du ikke hvad du skal stille op? Kodeordet er en god hudplejerutine!

Sådan kommer du uren hud og bumser til livs

Uanset om du hver dag døjer med uren hud, eller om du til tider vågner op med en bums på næsen, så er det noget man gerne vil have til at forsvinde så hurtigt som muligt. Hudpleje problemer kan både betyde en øm, irriterret og rød hud og de medfølgende genere kan efterfølgende give ar for dem der ikke kan lade være med at pille i det. Kodeordet er en god hudplejerutine! Australian Bodycare har mere end 30 års erfaring når det kommer til at udvikle effektive hjemmepleje produkter – og disse 4 produkter er ingen undtagelse!

4 produkter der bekæmper, forebygger og tilbyder førstehjælp

Australian Bodycare har udviklet en ansigtsserie, der består af 4 produkter som tilbyder en komplet kur og effektiv forebyggelse af bumser og uren hud i en og samme pakke. Tre af produkterne renser og afbalancerer huden og det fjerde produkt er en spot stick, der kan bruges som førstehjælp mod bumser, hudorme og andre urenheder i huden.

Farvel til uren hud med disse 4 produkter

Alle produkterne indeholder Tea Tree Oil 100% naturligt fra de Australske te-træer. Produkterne kan bruges til alle hudtyper. Tea Tree Oil modvirker bakterier, fjerner overskydende fedt og giver huden en antibakteriel overflade, der beskytter huden så man undgår bakterier i hudens porer. Den karakteristiske duft af Tea Tree Oil forsvinder kort tid efter påføring, men effekten varer ved.

  • Australian Bodycare Clean & refresh face wash fjerner skånsomt overskydende fedt fra hudens porer.
  • Australian Bodycare skin refresh face tonic renser skånsomt men effektivt helt ned i porerne.
  • Australian Bodycare nourish & moisturise face cream vedligeholder hudens naturlige balance og giver en antibakteriel overflade, der beskytter huden.
  • Australian Bodycare soothing & effective spot stick virker mod bakterier og plejer og styrker huden.
Køb de 4 produkter samlet til den fordelagtige pris af
399 kr. og få det bedste resultat.

Følger du disse 4 trin, så opnår du det bedste og mest effektive resultat:

 

1. Vask huden grundigt morgen og aften med face wash. Rensen modvirker bakterier og renser huden fri for snavs, bakterier og andet, der kan tilstoppe porerne på en effektiv men skånsom måde uden at udtørre huden. 100 ml. 199 kr.

2. Når du har vasket og renset huden, så renser du i dybden med din face tonic. Produktet er specielt egnet til uren hud med bumser. Kom din tonic på et par vatrondeller og kør over huden. Face tonic er et mildt men effektivt produkt, der renser porerne og modvirker bakterier i porerne. Skal ikke vaskes af. 150 ml. 99 kr.

3. Har man uren hud, så frister det ofte at skrubbe og rense huden lidt for meget, hvilket kan udtørre huden unødvendigt så den producerer mere talg/fedt i huden, som medfører en mere uren hud. Derfor skal du sørge for at tilfører den rette mængde fugt til din hud. Face cream påføres efter din tonic og giver den rette mængde fugt, og virker stadig antibakterie. 50 ml. 129 kr.

4. Din spot stick er din her og nu behandling, dit førstehjælps produkt som du anvender så snart du kan mærke, der er noget der ulmer i huden. Spot stick anvendes lokalt på bumser og urenheder og produktet anvendes efter behov. Spot stick virker antibakteriel men også helende, så huden får mulighed for at hele og blive pæn igen. Den nem at have med i tasken, så man altid er forberedt. 79 kr.

>> Læs meget mere om Australian Bodycare lige her <<
 

Se med her hvordan du bruger Australian bodycares renseprodukter.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.