Gør-det-selv skønhedspleje med Urtegaarden

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lyder effektiv skønhedspleje med naturlige ingredienser som noget for dig? Den danske virksomhed Urtegaarden er kendt for sine naturlige ingredienser og deres tilgang til skønhedsplejeprodukter. Vil du gerne have noget der er rent, effektivt og sjovt, så prøv deres lav-det-selv kosmetik

Lav din egen lipgloss

Urtegaarden er en dansk virksomhed med mange års erfaring indenfor skønhedspleje. Faktisk blev Urtegaarden stiftet helt tilbage i 1978, og startede som en passion og stor interesse for naturens råvarer. I dag er Urtegaarden et velkendt brand og deres tre overordnede forrentnings områder er lav selv kosmetik, lav selv søde sager og færdigproducerede hud og hårplejeprodukter.

Og det er netop lav selv kosmetik delen vi her på redaktionen gerne vil slå et slag for her. Det er både sjovt og spændende at lave sine helt egne skønhedsprodukter baseret på naturlige råvarer. Man lære noget om de forskellige ingredienser og deres kunnen på vores hud.

Det mest sælgende sæt er deres hjemmelavet naturlig læbepleje, og det kan vi godt forstå! Sættet er perfekt til ALLE der gerne vil have bløde og beskyttet læber baseret på naturlige ingredienser, helt uden mineralske olier. Du kan Få udfordrer børnene når du holder børnefødselsdag, få gjort din teenage datter mere oplyst og nysgerrig indenfor naturlig skønhedspleje, eller forkæl dig selv eller en du holder af.

Læbepomaderne kan tilsættes smag med økologiske æteriske olier, som f.eks. appelsinolie, mandarinolie, grapeolie eller pebermynteolie. Alt du skal gøre er, at tilsætte 5 dråber til hele portionen. Derudover er det også muligt at tilsætte mineralpigmenter til læbepomaderne, så du kan få lidt perleglans til læberne. Farveeffekten er som en lipgloss.
Med et læbepomadesæt fra Urtegaarden får du alt der skal til for at lave beskyttende og blødgørende læbeplejeprodukter med naturlige råvarer, som økologisk sheasmør og økologisk kakaosmør.

Sættet koster 199 kr. og der bliver 10 stk. LÆS MERE OG KØB PRODUKTET >>

Du kan give dine læbeprodukter forskellige smagsvarianter. Prøv Appelsinolie, der udover at smage af citrusfrugt også stimulerer blodcirkulationen. 10 ml. 43 kr.

  
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar