Guide til nænsom intimbarbering

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Intimbarbering er noget de fleste kvinder regelmæssigt gør. Men hvordan gør du det bedst uden at irritere den tynde og følsomme hud, så du ikke får irriteret rød hud med knopper?

Som både mode- og skønhedsidealer så følger det meste en trend, og lige nu er tendensen at kvinder ikke ønsker så meget kropsbehåring. Når det kommer til fordele og ulemper ved barbering, så må vi bare konstatere at der er flere ulemper end fordele. Selvfølgelig så bliver man hårfri, og det kan også føles mere hygiejnisk for nogle. Men hvis bekostningen skal være irriteret rød hud med knopper, så er det lige før man overvejer om det er den vej man skal gå. Faktisk oplever op mod halvdelen af de kvinder, der jævnlig barberer sig, gener og for mange hvis hår vokser hurtigt ud, så kan de føle det nødvendigt at barbere sig hver anden dag for at være fuldstændig hårfri. Det gør kun generene ved barberingen langt værre.

Sådan sikrer du den bedste intimbarbering

Kvinder i alle aldre barberer sig regelmæssigt under armene og på benene – og mange gør også brug af intimbarbering, hvor man enten barberer sig i bikinilinjen eller er helt glatbarberet. Men hvordan skåner man bedst den følsomme og tynde hud, så den kan tåle intimbarberingen, uden at resulterer i røde knopper, irriteret kløe og svie?
Australian Bodycare har udviklet en produktserie til intim hårfjerning, der kan behandle og pleje huden effektivt efter hårfjerning og som er både naturlige og skånsomme for din hud. Produkterne holder de bakterier nede, som kan føre til røde knopper.

Læs mere her hvorfor røde knopper opstår ved barbering >>

Hvad kan Australian Bodycare?

Australian Bodycare er eksperter indenfor problemløsende hudpleje og har været på markedet siden 1992. Hvis du følger deres vejledning og gode råd, så er du i hvert fald et skridt nærmere en problemfri hud. Australian Bodycare har udviklet en række produkter, som indeholder et af naturens hemmelige våben, nemlig Tea Tree Oil. Tea Tree Oil virker både forebyggende og afhjælpende på forskellige hudproblemer – herunder irritation efter intimbarbering og barbering i det hele taget.

3 produkter, der sikrer dig den bedst mulige intimbarbering!

Serien fra Australian Bodycare indeholder tre favorit produkter som du bruger før, under og efter din barbering. På den måde undgår du irriteret hud, indgroede hår og grimme barberingsknopper, der klør eller svier. Afrens huden grundigt med Intim Wash. Smør Intim Shave barbergel på området, der skal barberes og lad den sidde i et minut og barber derefter i hårenes groretning. Afslut med at påføre Intim Balm på det område du har barberet og… Voila, din hud er ren, fin og problemfri!


Intim Wash
indeholder naturlig Tea Tree Oil, mælkesyre og C-vitamin fra kakadueblomme, der giver en effektiv beskyttelse mod røde knopper, rødmen, indgroet hår og andre hudproblemer, som kan opstå efter intimbarbering. Mælkesyren virker rensende og opfrisker huden, samtidig med at den antibakterielle effekt fra Tea Tree Oil modvirker de bakterier, der giver røde knopper efter intimbarbering. 200 ml. 99 kr. 
Intim Shave er den barbergel du anvender under din barbering. Intim shave indeholder antibakteriel Tea Tree Oil, der modvirker bakterier og holder huden sund og ren efter barbering. Barbergelen er helt gennemsigtig hvilket giver et bedre overblik over, hvor du barberer dig. Du har derfor en større chance for at undgå smertefulde uheld under intimbarberingen. 100 ml. 99 kr.
Intim Balm indeholder naturlige ingredienser som allantoin, tasmansk peber og antibakteriel Tea Tree Oil, der effektivt forhindrer gener efter intimbarberingen og nedsætter risikoen for at der opstår barberknopper, indgroede hår og rødme. 100 ml. 119 kr.
Læs mere og køb produkterne direkte her >>

 
Guide til en bedre og mere sikker barbering…

FØR BARBERINGEN: Forbered huden bedst muligt

  1. Sæt god tid af til din barbering: Undgå alt hvad der hedder barbering hvis du har travlt, det er ofte i den forbindelse at man oplever gener. Sørg for at have ordentlig lys, så du kan se hvad du laver.
  2. Blødgør og rengør huden inden du går igang: Brug lunkent vand og intimsæbe, der modvirker de bakterier, som giver røde knopper.
  3. Trim hårene først: Er dine hår for lange, kan du trimme dem lidt med en saks inden du går igang.

UNDER BARBERINGEN: Det er vigtigt at du bruge de helt rigtige produkter og redskaber

  1. Brug et godt barberingsprodukt: Mange foretrækker en barbergel, men du kan også bruge en barberskum.
  2. Brug KUN rene og skarpe skrabere: En uren eller sløv skraber giver dig en risiko for infektion og unødig irritation. Huden i de intime områder er sensitiv, og ofte er hårene også tykkere end andre steder på kroppen, så du skal måske skrabe flere gange, hvilket øger sandsynligheden for røde knopper.
  3. Stram huden op: På den måde undgår du nemmest ikke at skære dig.

EFTER BARBERINGEN: Husk at huden skal plejes

  1. Skyl huden grundigt: Når du er færdig med din barbering, så sørg for at få renset alle produktrester af med lunkent vand.
  2. Afslut altid med en plejende balm: Afslut med en balm, der er specielt beregnet til efter barbering. Ingredienser som Aloe Vera og Tea Tree Oil virker både beroligende og plejende.
  3. Undgå stramt undertøj: Irriter ikke huden mere end højst nødvendigt. Undgå derfor undertøj, der sidder for stramt.
Få flere tips og tricks til en perfekt barbering lige her >>
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar