Gummy smile, hvad er det?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tandkødssmil kaldes også for gummy smile og er til kæmpe gene for mange, men kan man egentlig gøre noget ved det?

Kan man gøre noget ved et tandkødssmil?

Mange af os vil meget gerne have et smukt smil med lige hvide tænder, men for nogle så kan problematikken være en helt anden. Nemlig en overaktiv muskel som gør at overlæben hæver sig, og man derfor kan se meget tandkød når man smiler. Det er med til at gøre, at mange holder tilbage med smil og latter for ikke at blotte tandkødet. Er du ked af sit gummy smile, er der heldigvis hjælp at hente.

Hvad er et gummy smile eller et tandkødssmil?

Det kaldes gummy smile når man kan se for meget tandkød i overmunden når man smiler, for nogle er ”problemet” også når de snakker. Nogle synes det er super charmerende og en personlighed, mens andre er utrolig kede af det og derfor holder tilbage på latteren for ikke at blotte det synlige tandkød.
Gummy smile skyldes en overaktiv muskel i overlæben, og der er faktisk hjælp at hente, hvis man er ked af sit tandkødssmil.

Kan man behandle et gummy smile?

Ja, det kan man. Det er faktisk meget nemt at sænke overlæben ved at indsprøjte en lille smule Botox.

Her ses et resultat af en behandling at tandkødssmil med Botox.

Hvordan foregår selve behandlingen?

Behandlingen er hurtigt overstået, og tager ikke meget mere end 10-15 minutter inden du er ude af døren igen. Du mærker ikke andet end to små stik, og behandlingen kræver ingen bedøvelse. Ved at sprøjte lidt Botox ind på hver side af næsen, får man musklen til at slappe af, så overlæben sænker sig og tandkødet bliver mindre synligt. Man sikrer at musklen ikke trækker sig op.

Som med alle andre kosmetiske injektioner, skal man først til en lovpligtig konsultation. Der en betænkningstid inden man kan få udført selve behandlingen.
Resultatet taler for sig selv – det er så flot. Du skal dog være opmærksom på, at der går omkring 1-2 uger før man ser det endelig resultat efter injektionen. Behandlingen skal gentages hver 3-6 måned for at opnå en konstant effekt. Behandlingen koster omkring 800 kr. afhængig af klinik eller privathospital.

>> Find en klinik eller privathospital i nærheden af dig, der tilbyder behandling af gummy smile med Botox <<

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.