H for herbs: Vejen til en optimal hudpleje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi er i Danmark utrolig dygtige til at producere banebrydende og effektive hudplejeprodukter. Kender du ikke til det nye danske brand Formula H, er det på høje tid.

Boost huden med urter

Det danske hudplejefirma Formula H Skincare har lanceret en komplet hudplejeserie på intet mindre end 29 produkter. Skønhed kommer indefra, og derfor har de hos Formula H koncentreret sig om, at skabe hudpleje produkter med den optimale sammensætning af fedtsyrer og antioxidanter så dine hudpleje rutiner støtter op og virker optimalt i kombination med en sund og varieret kost og livsstil.

Som noget helt nyt har Formula H lanceret en hudplejeserie, der ved hjælp af udvalgte urter booster og støtter op omkring hudens kollagenproduktion. Serien er baseret på den banebrydende højteknologisk Nano Vege Kollagen og kommer i Formula Hs dag- og natcreme. Nano Kollagen Vege er et ezymudtræk fra fisken Tilapia.

5 gode råd til en lækker sund hud

Der er flere forskellige faktorer, der spiller ind når det kommer til at opretholde en sund og lækker hud. Meget kan ikke stå alene og selvom små justeringer kan gøre en kæmpe forskel er det samspillet, der vil give den gode effekt:

  1. Gode hudplejerutiner: Husk at afrense dit ansigt hver eneste dag. Der samler sig meget skidt, makeuprester og ikke mindst forurening i løbet af dagen. Ty aldrig til håndsæbe eller showergel når du renser dit ansigt. Produkterne er for skrappe og kan ødelægge hudbarrieren. Brug en skånsom rensegel eller skum.
  2. Solbeskyttelse: Solen er den største synder når det kommer til for tidlig aldring af huden. Køb en dagcreme med solbeskyttende ingredienser og SPF eller påfør solbeskyttelse oven på din creme hvis ikke den indeholder solfilter. Foruden solen, er forurening en af de væsentlige årsager til en skadet og rynket hud. Beskyt huden ved at påføre SPF og sørg for at din kost indeholder antioxidanter som beskytter mod oxidativ stress som huden udsættes for ved luftforureningen.
  3. Drop rygning: Rygning er skadelig for hele kroppen og dermed også huden. Rygning nedbryder C-vitamin og kollagenet som giver en fast hud med en ungdommelig glød. Drop rygningen og se hvordan din hud vil blomstre.
  4. Skønhedssøvn: Skønhed kommer som bevidst indefra og det ses med det samme på huden, hvis ikke du har fået din skønhedssøvn. Det anbefales at man får 7-8 timer hver nat, behovet kan dog variere fra person til person. Cellefornyelsen sker om natten, så hvis ikke du får den nødvendige søvn kommer det til udtryk i ansigtet.
  5. Drik vand: Husk at drikke masser af vand. Drik gerne 1,5-2 liter vand om dagen.

Formula H Skincare har fundet lige præcis de urter og den sammensætning, som skaber den rigtige fedtsyresammensætning, spækker huden med antioxidanter og bidrager til en øget kollagenproduktion.

4 produkter fra Formula H, der giver den nødvendige pleje og beskyttelse

1. Rose som hudrensning

Skincare Cleansing Gel har gjort det nemt at rense huden, således at huden bevarer hydrolipide filmen og hudens naturlige pH værdi. Det sker gennem anvendelse af udtræk fra rosen rosa canini, der nænsomt renser huden. Samtidig tilføres den vigtige nærringstofferne vitamin A, C og E, samt omega 3 og 6. 200 ml. 189 kr.

2. Hvid raps mod solen

Når huden er renset på den korrekte og nænsomme måde, er der basis for at beskytte sig mod dagslyset og luftforureningen. Day Cream har en lækker mørkegul farve fordi den indeholder beta caroten fra gulerødder samt carotenoider fra den hvide raps. Begge ingredienser har en gavnlig virkning mod UV stråler og det høje vitaminindhold styrker hudens naturlige melanin, der også modvirker UV stråler. 50 ml. 249 kr.

3. Kollagen via en Alge

Kollagenproteinet er vigtig for at undgå rynker i huden. Kollagen nedbrydes naturlig af kroppen gennem collagenase, der findes i kroppen og i et større omfang blandt rygere. Face Serum indeholder blandt andet Algen Alaria Esculenta, der modvirker collagenese i huden, hvorved kollagen indholdet stabiliseres og på sigt forbedres. 20 ml. 349 kr.

4. Peel Mask med diamanter

Mens de fleste peelmask produkter er med forskellige typer syrer som f.eks. mælkesyre, har Formula H Skincare valgt at bruge natursten til peelingen. Det er helt nænsomt overfor hydrolipide filmen, og huden ender ikke med at blive rød og svie som ved nogle peelinger. Peel Mask indeholder også urten Hamamelis, der er kendt for sine egenskaber mod rødme, og som reparerer og opstrammer huden. 50 ml. 269 kr.

FORMULA H ER MILJØBEVIDST:
Verdens skincare-producenter står bag 70% af udledningen af affaldsstoffer fra sæber. Derfor har skincare-branchen er særlig forpligtelse overfor miljøet. Formula H lever op til denne forpligtelse ved at skabe sæber der skummer mindre, og som er mindst lige så effektive. Al vores emballage er desuden fremstillet af genbrugsglas eller genbrugsplast. 
 

Læs meget mere om det nye hudplejebrand Formula H
www.formula-h-skincare.com >>

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.