Nyt

Hailey Bieber – en af tidens største trendsættere

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Skønhedstendenserne ændrer sig konstant. Man skal løbe stærkt hvis man skal holde sig opdateret på hvad, der rør sig hos de kendte på sociale medier som Instagram og TikTok. En ting er dog sikkert, Hailey Bieber er ikke til at komme udenom!

Hun gør det igen og igen!

Hvis der er en der er kendt for at skabe nye trends indenfor skønhed, er det Hailey Bieber! Her på redaktionen elsker vi hendes stil og vi kan slet ikke vente med, at se hvad hun nu finder på.
Hailey Bieber skal bare røre ved tingene, og så bliver de til guld. Nye trends bliver skabt over night, når hun viser sig på den røde løber med nyt hår eller viser sine negle frem på de sociale medier.

Denne tid er ikke anderledes. Skønheden skiftede senest sit mørke brune hår ud med en ny frisure, en varmere caramel honey glazed blond farve. Håret er blevet kortere og den lækre page, giver ekstra kant til hendes smukke ansigt og træk.

Hvad mon bliver det næste?

Det er ikke kun håret der skifter farve og stil, det samme gør hendes negle. Gule påskenegle, vi kan også kalde dem sommernegle. Lige meget hvad vi kalder dem, er de glazed Donut negle tilbage nu i et gult format – og vi er vilde med det!
På instagram kan du se Hailey vise sine smukke negle frem og farven er ikke til at undgå – den er nemlig gul. Hvem tør hoppe med på denne trend?

Share.

About Author

Comments are closed.