Nyt

Hamp til huden

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hamp i hudplejeprodukter bliver mere og mere populært og med god grund. Olien fugter huden uden at tilstoppe porerne og kan hjælpe tør og irriteret hud. I den nye danskproducerede hudplejeserie fra Møllerup, kan du finde produkter til alle hudtyper – lige fra tør og sensitiv hud til ung og uren hud.

Hudpleje, der hjælper

Møllerup vil gerne gøre det lettere for dig at anvende den næringsholdige hampeplante både indvendigt og udvendigt. Vi har lanceret en eksklusiv og danskproduceret hudplejeserie, der består af en lang række cremer og olier baseret på hamp, så den unikke fedtsyresammensætning bliver fuldt udnyttet til et sundere indre og et smukt ydre.

Serien består af ni produkter – blandt andet en enzympeeling til ansigtet, to forskellige dagcremer samt en fod- og håndcreme. Produkterne er udviklet i samarbejde med erfarne fagfolk for at sikre en høj kvalitet og det mest naturlige resultat.

 

Facial Enzyme Peeling Masks milde frugtsyre eksfolierer forsigtigt huden ved at opløse de døde hudceller samtidig med, at den renser porerne og stimulerer dannelsen af nye hudceller. 50 ml. 225 kr.
 

Genskaber hudens fugtbalance

Undersøgelser viser, at hampefrøolien er rig på de fedtsyrer, der blandt andet hjælper til gradvist at forbedre inflammation i huden. Det skyldes balancen mellem omega 3- og omega 6-fedtsyrer, der bidrager til at beskytte huden og reducere rødme og irritation. På grund af de anti-inflammatoriske egenskaber i hampefrøolie er produkterne perfekte til følsom og tør hud.

”Hampen er en perfekt anti-age creme, fordi den har evnen til at forbedre sammensætningen af fedtstoffer i det yderste hudlag, der beskytter huden mod ældning og bevarer hudens elasticitet. Der er både vitamin E og en række naturlige antioxidanter, der medvirker til at genskabe hudens fugtbalance, som vi mister på grund af sol, forurening og andre faktorer,” siger Anne Sophie Gamborg, der har skabt hudplejeserien fra Møllerup.

Hampeolie er i øvrigt kendt for at være en god fugtgiver, er blødgørende og har god virkning på problemrig hud, da olien katogoriseres som en “tør” olie, der optages hurtigt i huden uden efterfølgende at virke fedtet.

 

Stress Relief Facial Oil er blødgørende og opstrammende. Olien er en blanding af hurtigt absorberende og ikke-fedtede olier, som toner og genopliver huden uden at tilstoppe porerne. 30 ml. 250 kr.
 

Tattoo care

Flere og flere får lavet tatoveringer og permanent makeup, og her kan hampeoliens egenskaber også hjælpe huden. Hemp Tattoo Care pakken er perfekt til genopbygning af belastet hud, hvor den går ind og plejer – både før, under og efter. Møllerup har lavet fire produkter bestående af en primer, en recovery, en wash gel og en protect creme, så din tatovering eller permanente makeup har den bedste forudsætning for at hele og bevare farve.

Recovery Healing Geleen styrker huden og hjælper den med at hele hurtigere. Den indeholder hampeolie, B5 vitamin, hyaluronsyre og algeekstrakt, og sammen med de andre tre produkter, får du et optimalt resultat.

Find Møllerups ni naturlige produkter samt Tatoo Care
i udvalgte Matas butikker eller på matas.dk

 

Læs meget mere om Møllerup og deres produkter >>

Share.

About Author

Comments are closed.