Har du styr på dine hudplejerutiner?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En god hudplejerutine er et must, hvis du gerne vil opretholde en sund og dermed også en smuk hud. Men hvor meget hokus pokus kræver det egentlig?

Hvordan ser en god hudplejerutine ud?

En god hudplejerutine behøver ikke indebære flere timer foran spejlet og en tom pengepung. En god hudplejerutiner betyder nogle faste gode rutiner som f.eks. afrensning af huden inden sengetid, sammen med nogle få udvalgte skønhedsprodukter, der kan gøre en forskel for netop din hud og hudtilstand.

Har du styr på rækkefølgen?

Hold dig til den samme hudplejerutine trin-for-trin i nogle måneder og se om det virker for dig, eller om der skal justeringer til, måske i form af nye produkter.

  • Den gode base er en ren hud, så afrensning er det første trin. Når du har afrenset din hud for nattens eller dagens skidt og snavs, er huden klar til at optage ingredienserne fra dine hudplejeprodukter.
  • Brug en god peeling en til to gange om ugen. En god peeling fjerner døde hudceller, øger optagelsen for resten af din hudplejerutine og giver din hud en sund glød og glans.
  • Når huden er renset af, påfører du dit serum. En god serum er et af de mere aktive produkter med en effektiv virkning, og det er en god serum, der for mange gør en kæmpe forskel. Påfør dit serum morgen og aften på ren hud.
  • Når dit serum er påført, så er det tid til at påføre din dag- eller natcreme. Mange dagcremer indeholder SPF, men indeholder din dagcreme ikke solbeskyttelse så vil jeg anbefale at du påfører en solcreme oven på din dagcreme.

TIP! Har du overskud og styr på dine hudplejerutiner, vil jeg anbefale at du forkæler dig selv med en fantastisk gua sha massage om aftenen. Påfør dit serum og mærk hvordan den lille sten kan skabe glød og minimere de små ældningstegn. Når du har masséret huden, påfører du din natcreme, og så er du klar til skønhedssøvn. 

Det er der ikke så meget hokus pokus i, vel? 
 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.