Heja Sverige! Kom med i spa

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi kan alle trænge til et afbræk fra hverdagen og forkæle os selv med spa, ro og fordybelse. Danmark har masser af gode bud på spa hoteller rundt om i landet, men hvorfor ikke tage en tur over sundet?

1. Skøn atmosfære


Falkenberg Strandbad
er et moderne hotel med en skøn atmosfære og en fantastisk spa. Her kan du nyde skønne måltider, afslapning og luksus i smukke rammer. Strandbadet er fyldt med fine detaljer, man kan slappe af foran kæmpepejsen, nyde de tropiske bade, spaen og ikke mindst den smukke udsigt ud over havet.
Nyd en tur i den opvarmede pool eller find din indre viking frem og prøv kræfter med en tur i Kattegat i de kolde måneder. Det tager ca. 2,5 timer i bil fra København.

Læs mere på og se priser her >>

2. Forkæl sanserne


Hotel Skansen ligger i den hyggelige, lille landsby Båstad ca. to timer fra København – med en fantastisk beliggenhed ned til Kattegat.
Forkæl alle dine sanser, nyd en gåtur på stranden, en tur i den lille marina, den stilfulde indretning, afternoon tea foran pejsen, de lækre spa faciliteter med sauna, dampbad, 38 grader varm, udendørs japansk pool, område med hvilestole og Kallbadhuset, som er bygget ude på vandet med sauna.

Læs mere på og se priser her >>

3. Panoramaudsigt


Hooks Herrgård byder på charme, den perfekte beliggenhed med udsigt til sø og natur. Den smukke herregård stammer fra 1778 og fra restauranten kan du nyde panoramaudsigten over søen Hokasjon.
Ved siden af den smukke herregård ligger spa og fitness, som rummer hele 1.300 kvm. Materialevalget giver en følelse af at være udendørs, og her har du mulighed for at svømme en tur i den 20 meter lange pool, bade i de varme og kolde kilder, nyde saunaområdet. Det tager ca. 3,5 timer i bil fra København.

Læs mere på og se priser her >>

4. Tid til romantik


The Lodge byder på en anderledes spaoplevelse. Det første, du møder, er The Main Lodge, der byder på reception, restaurant og lounge med store sofaer og pejs i den specielle New England-atmosfære, der indbyder til afslapning, hyggelig stemning og romantik.
Den smukke udsigt over mark og skov giver ro og er en fantastisk oplevelse for naturelskere. En køretid på kun en times tid fra København, gør det nemt at nyde en af skånes mest vidunderlige udsigter på toppen af Romeleåsen.
The Deckhouse Spa & Relax byder på udendørs jacuzzis, ægte svensk badstue/sauna samt relax-lokalet samt to skønne behandlerrum. The Lodge er beliggende i Skåne med en køretur på ca. en time og 20 minutter fra København.

5. Ren luksus


The Steam Hotel er en længere rejse på ca. syv timer i bil fra København, men her er du garanteret et besøg, der byder på ren luksus, lækre spaoplevelser og gastronomi. Hotellets byder på to restauranter, interiøret er fantastisk, og du kan bruge timevis på at nyde havudsigten fra poolen.

Læs mere på og se priser her >>
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar