Hudpleje med hybenkerneolie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 21. februar 2020

En smuk og sund hud kun ved hjælp af rene økologiske ingredienser, er det overhovedet muligt? Det korte svar er, ja!

Vidundermidlet hybenkerneolie udvindes af kernerne fra hybenrosen, som navnet også angiver. Hyben er en frugt, der kommer fra visse roser og olien fra roserne, er blevet brugt indenfor skønhed i mange år. Vitaminerne man finder i olien er kendt for at stimulere kollagenet i huden og bidrage til en smuk.

Fordele ved hybenkerneolie

Hybenkerneolie er kendt som værende en af de mest effektive olier, når det kommer til hudpleje. Olien er drøj i brug, prisen er fornuftig, trænger hurtigt ind i huden, fedter ikke og har mange fantastiske egenskaber som huden kan nyde godt af. Den naturlige olie fra hyben har vist fantastiske resultater og virker både fugtgivende, foryngende og reparerende. Hybenkerneolie er fantastisk mod strækmærker og ar grundet sin reparerende og renegerende indhold.

Hybenkerneolie er spækket med vitaminer som A, C og E, der tilfører huden næring og holder huden ung og smidig med masser af glød og glans. Foruden at være spækket med vitaminer, så indeholder hybenkerneolie også linolsyre, som er kendt for sin antiinflammatoriske virkning samt omega 3 og 6.

Denne skønne økologiske koldpressede uraffineret olie fra Naturligolie er fra Chile, og har en mild duft af hyben. Massér nænsomt olien ind i huden efter du har renset af. Olien er velegnet til alle hudtyper og kan både anvendes alene eller i en blanding med andre olier eller cremer. De aktive ingredienser i olien arbejder på de fine linjer og rynker, strækmærker, ar, store porer samt rødme og ujævn hudtone.

 
Hvorfor vælge produkter fra Naturligolie

Hos Naturligolie arbejdes der med skønhedspleje baseret på unikke behov, personlig vejledning og rene økologiske råvarer. Som navnet antyder, tager Naturligolie udgangspunkt i koldpressede olier fra økologiske farmere over hele verden. Her håndplukker Naturligolie de ingredienser, som er mest virksomme for forbrugeren og mest skånsomme for miljøet. De bæredygtige produkter er samlet i Danmark, forseglet i tidsløst design og er tilgængelige til hverdagsvenlige priser.

TIP:
Brug også gerne din hybenkerneolie i din tørre hårspidser, din tørre hovedbund eller som næring til dine tørre neglebånd og flossede negle.
 

Hybenkerneolien fra Naturligolie kommer i tre forskellige størrelser:

  • 10 ml. til 80 kr.
  • 30 ml. til 165 kr.
  • 100 ml. til 395 kr.
Læs meget mere om Naturligolie og produkterne her >>
Share.

About Author

Comments are closed.