Hurtige resultater med tørbørstning

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tørbørstning er din genvej til en sund og glat hud. De døde hudceller og tørre ben er hverdag for mange i vintermånederne.

Derfor er tørbørstning så effektivt

Du ser hurtigt resultater når du starter med tørbørstning. Når du masserer huden i cirkulerende bevægelser med din tørbørste, sætter du gang i blodcirkulationen samt eksfolierer de døde hudceller væk, så huden efterlades både blød og glat. Selvom man ikke viser sine ben så meget frem i løbet af vinteren, er det vigtigt at man gør noget godt for sig selv. Når man gør noget godt for sig selv, så afspejler det sig i hvordan man har det og hvad man udstråler.

Sådan gør du

Du bruger din tørbørste på tør hud. Masser huden i cirkulerende bevægelser og mærk hvordan huden begynder at arbejde og føles varm. Blodcirkulationen øges ved hjælp af massagen og der starter en udrensningsproces i kroppen.
Husk at drikke masser af vand. Når kroppen udrenser og lymfesystemet kommer på arbejde så afgiftes kroppen og de giftstoffer, som har ophobet sig i systemet transporteres ud. Når du har brugt din tørbørste og kan mærke og se du er kommet de døde hudceller til livs, anbefales det at du påfører en creme eller olie på huden for optimal effekt.

Som et kæmpe plus, siges det, at tørbørstning er meget effektivt til reducering og forebyggelse af cellulite også kaldet appelsinhud. I et studie fra University of Sunderland i England fastslog forskere, at daglig brug af tørbørster gennemsnitligt reducerede testpersonernes appelsinhud med 26 procent på kun fem uger.

Kilde: Karmameju

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.