Husk nu halsen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

For mange gør det sig gældende, at de stopper med deres gode rutiner i ansigtet og glemmer både halsen og décolleté. Det er en stor fejl.

Derfor er det vigtigt at huske både hals og bryst

Faktisk så er både halsen og brystet, også kaldet décolleté, vigtig at huske, hvis du gerne vil ældes med ynde. Både halsen og brystet men også hænderne, afslører meget hurtig en kvindes alder. Så hvis ikke du fortsætter dine gode rutiner helt ned til brystet og passer på huden, vil du hurtig blive afsløret.

Jo før jo bedre, anbefales det på det kraftigeste at du starter de gode rutiner i starten af dine tyvere. Det er altid lettere at forebygge end at reparere. Men når det så er sagt, er det aldrig for sent med nye gode vaner. Det er dog omfanget af produkter og behandlinger, der er afgørende, hvor lang tid du venter. Hvis først at rynker og pigmentering har hobet sig op, kan det være sværere at komme det til livs, end hvis huden er ung og stram. Men der er masser af hjælp at hente.

Se halsen og brystet som en helt naturlig forlængelse af ansigtet, og brug de samme gode faste rutiner som du plejer at gøre. Implementer en god hals- og decolletecreme eller som minimum, brug din normale dag- og natcreme helt ned på brystet.
Når du renser dit ansigt, selvfølgelig gerne både morgen og aften, så husk også at rens huden der. Der ophober sig en masse skidt og frie radikaler og huden har lige så meget brug for et fugtboost som ansigtet har. Her er solens skadelige UV-stråler en af de helt store syndere. Især når det kommer til pigmentering og rynker så husk din solbeskyttelse, specielt når du har en bluse eller kjole med udskæring, der gør at man blotter huden og den er ekstra udsat.

Har du pigmentering eller et rynket brystpart, så kontakt din lokale professionelle kosmetolog og lad ham/hende guide dig igennem hvilke produkter og behandlinger, som vil kunne hjælpe dig.

>> KLIK HER OG BOOK DIN BEHANDLING PÅ EN KLINIK NÆR DIG <<

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.