Hvad er appelsinhud?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 4. august 2020

Appelsinhud også kaldet cellulite ses i form af små buler på huden, der ofte rammer lår, numse og arme. Ca. 90 pct. af ALLE kvinder rammes i løbet af deres liv.

Hvad er appelsinhud – også kaldet cellulite?

Med årene bliver vores bindevæv stivere og det er i mange tilfælde det, der giver bulerne i huden. Appelsinhud har fået sit navn efter en appelsin, da den ujævne hud godt kan minde lidt om overfladen på en appelsin.
Appelsinhud skyldes ophobninger af fedt, som sætter sig i små hulrum i bindevævet og giver små buler.

Kvinder i alle aldre og størrelser kan få appelsinhud, og man ved faktisk ikke helt hvorfor det kommer. Men man kæder det sammen med, at det bliver tydeligere med alderen, ved hormonelle forandringer og i mange tilfælde er genetisk. Tynde mennesker kan også sagtens få appelsinhud, så dem der tror det kun er de overvægtige, der får det tager helt fejl.

Cellulite skal ikke forveksles med Cellulitis, der er en bakterieinfektion i huden og ikke har noget med appelsinhud at gøre.
 
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.