Hvad er en oxygenbehandling?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Landets skønhedsklinikker tilbyder mange forskellige ansigtsbehandlinger og en af dem er oxygenbehandling. Men hvad kan behandlingen?

Hvilke fordele er der ved en oxygenbehandling?

Med årene mister huden sin fylde og fasthed, og derfor har man brug for en hjælpende hånd, for at huden ikke mister sin spændstighed. Linjer og rynker er en helt naturlig del af det at ældes, men man kan sagtes ældes med ynde, og have færre og mindre dybe linjer og rynker, hvis man passer og plejer sin hud. Den populære oxygenbehandling, der blev introduceret første gang for 15 år siden, blev også kaldet for Madonna behandling, da det dengang var Madonnas foretrukne ansigtsbehandling. Kært barn har mange navne, og det samme gør sig gældende for denne behandling.

Ved en oxygenbehandling anvendes et specielt apparat, som anvender 90% komprimeret ilt. Når man får behandlingen føles det som om, at man får pustet frisk kold luft på kinderne. Metoden er effektiv da den sætter gang i blodcirkulationen, og gør at de aktive ingredienser, der arbejdes med under behandlingen optages bedre i huden.

Man vil ofte fokusere på enten fugt eller linjer og rynker, derfor vil man med apparatet massere enten hyaluron eller retinol ned i huden. Med denne behandling er det muligt at få de aktive ingredienser, helt ned og arbejde i bunden af dermis.

Et frisk pust

Oxygenbehandlingen er til dig, der gerne vil se et øjeblikkeligt resultat. Den perfekte behandling inden du skal til et event, på date eller bare gerne vil gøre noget godt for dig selv. Behandlingen puster bogstavligt talt fornyet liv i en træt og trist hud, så den får mere glød og glans.

Behandlingen udføres i ansigtet, hals, decollétté, hænder og nogle skønhedsklinikker tilbyder også behandling af hovedbunden. Oxygenbehandlingens effekt;

  • Stimulerer kollagenproduktionen i huden
  • Nærer elastinfibre og øger hudens elasticitet
  • De aktive ingredienser transporteres via ren ilt ned i dermis
  • Opretholder og genopbygger hudens fugtbalance ved bla. tilførsel af hyaluron.

 

Kan alle booke behandlingen?

Oxygenbehandling er velegnet til alle hudtyper, og kan bookes som behandling alene eller i forbindelse med en anden behandling. Døjer du med en akne hud, er denne behandling ikke det rigtige valg for dig, da den kan være alt for stimulerende. Snak med din lokale kosmetolog og få den rigtige vejledning til netop din hudtype, hudtilstand og ønsker.

Share.

About Author

Comments are closed.