Hvad er molekyle parfume?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Parfume er utrolig personligt og valget af duft er ikke altid helt nemt. Molekyle parfume er populært, men hvad er det?

Skab din egen unikke duft med molekyle parfume

Molecule parfume eller på dansk molekyle parfume er helt unikt, da de er sammensat af molekyler. Molekyler opfører sig forskelligt, og derfor dufter de forskelligt alt afhængig af hvem, der har dem på. En molekyle parfume er kort fortalt fremstillet på et laboratorie, og via kemiske processer bygges duften op af molekyler.

Det rene duftmagi

Molekylerne i parfumen former sig efter og påvirkes af din helt naturlige duft, og derfor dufter den forskelligt på du og jeg. Når molekyle parfumen rammer huden og udsættes for varmen på huden, blandes molekylerne med kroppens kemi hvilket gør, at duften bliver helt unik og forskellig afhængig af hvem, der bruger den.

Det gode ved det er at du på den måde får muligheden for, at have din helt egen designede duft som kun du har. Ulempen kan være at hvis du forelsker dig i en dejlig duft på din veninde, så er der ingen garantier for at den vil dufte på sammen måde, når du påfører den. Duften udvikler sig forskelligt men fælles for dem alle er, at de ikke rigtig dufter af så meget før de kommer ud på huden.

TIP! Prøv at påføre samme duft på din veninde og dig selv. Du vil blive overrasket over hvor stor forskel, der kan være på en duft, som kommer fra helt samme flakon.

Blandt nogle af de mest populære brands af molekyle parfume finder du Zarkoperfume, Juliette Has A Gun og Escentric Molecules.

ZarkoPerfume Pink Molécule 090-09 Women. EDP 100 ml. 850 kr.

Pink Molécule 090-09 dufter som en forårs varm brise, der blandes med vand og duften fra de danske skoves mørke træer. Duftens topnoter forvandler sig til en fortryllende, pink champagne duft, som signalerer uskyldighed og renlighed.
Noterne består af hyldeblomst, abrikos, sort orkidé, pink molekyler, mahogni, cremet akkord, mørke tresorter akkord.

Escentric Molecules Molecule 01 Unisex. EDT 100 ml. 699 kr.

Escentric Molecules – Molecule 01 er en innovativ “duft-aura”, som indeholder ét enkelt molekylært stof. Dette duftstof kaldes for “Iso E Super” og optræder normalt i en meget lille dosis i mange almindelige parfumer. Iso E Super er enestående, da det er mere en effekt, end en egentlig duft, som udvikler sig i kontakten med den varme hud. Duften vil altså udarte sig forskelligt fra person til person i takt med hudens varmestråling.
En antydning af behagelige og fløjlsbløde trænoter som, veklsende i op til 10 timer, forsvinder for derefter at dukke op igen og igen.

Share.

About Author

Comments are closed.