Nyt

Hvad kan man give som værtindegave?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hvad giver man som den perfekte værtindegave? GO Beauty giver dig 5 bud på gaver til gode priser, til kvinden der har alt.

5 værtindegaver til kvinden der har alt

Vi har alle sammen prøvet at være på vej ud af døren hvor det pludselig slår os, vi har glemt at købe en værtindegave. Blomster er altid en god ide og ikke mindst en sikker vinder, men hvis du gerne vil købe noget mere personligt, så kunne et af disse 5 bud være en mulighed. Gaverne er brugbare, fine og så ligger priserne imellem 99-250 kr.

1. Copenhagen Sparkling tea, 75 cl. 139 kr.

Copenhagen Sparkling tea er en eksklusiv, alkoholfri og økologisk mousserende te som giver den perfekte aperitif. Den blå sparkling tea indeholder hele 9 forskellige teer og passer perfekt til både forretter, lette hovedretter og desserter. Smagen er både frisk og livlig men har også en dejlig sødme. Det BEDSTE mousserende produkt uden alkohol til dig der gerne vil forkæle en du holder af, eller dig selv!

2. A.C. Perchs, pakke med 18 teposer, 99 kr.

Te fra A.C. Perchs Thehandel er den perfekte lille værtindegave til kvinden eller manden der godt kan lide te. Organic Gaveæske indeholder 6 forskellige te poser med 3 af hver. Den perfekte måde at udvide sine præferencer indenfor te.

3. The Ritual of Sakura, 250 ml. 215 kr.

Fragrance sticks fra Rituals kommer i forskellige dufte. Fælles for alle duftpindene er, at de dufter dejligt og holder længe. De fås i to forskellige størrelser 100 eller 250 ml. afhængig af rummets størrelse – begge pynter i hjemmet. Som noget helt nyt, så kan man nu også få refil duft så man ikke skal købe nyt hver gang. Godt for pengepungen og miljøet.


4. Håndplejeæske fra Ecooking, 2x 500 ml. 199 kr.

Den ultimative gaveæske med håndsæbe og håndlotion til forkælelse af hænderne, der trænger ekstra meget til kærlighed i de kolde vintermåneder og de mange daglige afspritninger. Produkterne er veganske, dermatologisk testet og kommer de i en fin indpakning.

5. Seriøst bedre hud, 250 kr.

Anette Kristine Poulsen som du måske kender fra GO’ Morgen Danmark, skønhedsredaktør på Børsen samt er  forfatter til bøgerne ”Slip Rynkehysteriet”, ”Superhud” og ”Seriøst bedre hud”. Det er netop den sidste udgivelse vi vil slå et ekstra slag for, en super fin bog hvor man bliver klogere på skønhedsindustrien. Ingen skønhedshemmeligheder bare fakta, udtaler Anette Kristine selv. Du lærer hvordan du pleaser og plejer din hud – uden for meget hokus pokus.

>> Forkæl en du holder af eller giv dig selv en ekstra lille julegave <<

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.