Hvilken brynform og stil passer til dig?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Har du fundet den brynform, der passer perfekt til dig? Bryn er med til at indramme hele ansigtet og giver både kant og karakter. Dog kan jagten på de perfekte bryn kan være lang, da man ikke altid er så heldig at være født med naturlige fyldige bryn, eller måske har fået overplukket i sine yngre dage.

Lige meget hvad, så er der massere hjælp at hente både professionelt hos landets kosmetologer og browbars, men også ved at benytte nogle af de mange effektive brynprodukter, som er på markedet.
Benefit Cosmetics gør det muligt for dig at prøve forskellige brynformer, nuancer og styles så du nemt og hurtigt kan finde den form der passer perfekt til netop dit ansigt og stil. Benefits Brow Try-On Experience gør det muligt at prøve 15 forskellige bryn styles hvor du kan tilpasse form, skarphed og nuancer. Bryntransformationsteknologien genkender og gengiver hvert eneste brynhår og transformerer dine bryn med det samme. Har du først fundet den perfekte form, så er det også nemmere at blive guidet til hvilke produkter og redskaber der kan hjælpe dig til at skabe resultatet derhjemme.

Prøv dig frem og bliv transformeret i ‘live 3d’ fra alle vinkler, god fornøjelse >>

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

About Author

Efterlad et svar