Nyt

Hvor ofte burde man få en tandrensning?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det er de færreste, der elsker at gå til tandlægen. Men der er flere gode grunde til at få en tandrensning og passe på sine tænder.

Det betaler sig at passe på sine tænder

Et besøg hos tandlægen står som oftest ikke øverst på to-do-listen, det er for mange en ubehagelig oplevelse, der oven i købet koster penge man gerne ville bruge på noget andet. Men faktisk er en årlig tandrensning vejen til netop at undgå dyre regninger og ubehagelige lyde hos tandlægen. Hvis du sørger for at holde en god mundhygiejne, hvor du børster tænderne grundigt og bruger tandtråd, så kan du faktisk nøjes med at få lavet et årligt tjek hos tandlægen.

Ved at overholde det årlige tjek, kan du holde de store regninger for døren og tage det hele i opløbet. Overholder du dermed ikke dine tjek, kan det resulterer i at du får huller, der udvikler sig så du i værste fald skal ud i større plastfyldninger, rodbehandling og/eller krone. Kommer man først dertil, er det en dyr fornøjelse at gå til tandlægen. Men overholder man de årlige tjek, kan man faktisk nøjes med at skulle betale 300-400 kr. en gang om året.

TIP! Er du medlem af Sygesikring Danmark, får du tilskud til mange af dine tandlægebesøg og tjek.

Hvor ofte burde man få en tandrensning?

Nødvendigheden for en tandrensning kan variere fra person til person. Nogle går igennem livet uden problemer og huller, hvor andre desværre må lidt oftere i tandlægestolen. Som hovedregel er det en god idé hvis man har en sund mund, med en god mundhygiejne at man overholder det årlige tjek. Behovet for en tandrensning, hænger også sammen med dine tænders styrke og evne til at opretholde en sund mundhygiejne. Derfor kan det for nogle betyde at de skal have en tandrensning 3-4 gange om året, for at holde det hele i skak. Det kan f.eks. være, hvis man har begyndende parodontose eller tandsten.

Har du tandlægeskræk, så fortæl det til din tandlæge når du ringer og bestiller en tid. Tandlæger og tandplejere er i dag fuldt udrustede til at håndtere både tandlægeskræk og angst. De skal nok sørge for at du kommer godt og trygt igennem dit besøg.

 
Book en tid til en tandrensning hos din tandlæge. Husk at opretholde en sund mundhygiejne med tænder, der kan holde hele livet.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.