Hvordan får man flotte negle?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Har du også problemer med flossede negle og tørre neglebånd? Vi giver dig gode tips til, hvordan du plejer dine negle.

Sådan plejer du dine negle

Som så meget andet på kroppen, trænger neglene også til pleje. Sommer sol, opvask, havearbejde osv. udtørrer hænder, negle og neglebånd, så det er vigtigt at man husker at give dem en omgang kærlighed. Mangle oplever at neglene vokser hurtigere om sommeren, og derfor er der god grund til at være ekstra opmærksom og give neglene den nødvendige pleje.

Gode huskeregler til hvordan du undgår tørre og flossede negle:

  • Brug negleolie og meget gerne dagligt eller efter behov. Negleolie plejer dine negle og neglebånd, så de bliver stærkere og pænere.
  • Hvis neglene bliver for lange bør du klippe dem. Mange ved hvor lange deres negle kan blive, før de når en længde hvor de knækker og flosser. Klip neglene med en negleklipper eller fil dem ned, hvis du er mere til det.
  • Når du filer neglen så sørg for at file i en retning, dermed undgår du at skade neglene unødvendigt. Husk at tjekke efter det hvide negleskæg, der kan samle sin under neglen når du har filet dem. Brug evt. en neglebørste når du er færdig med at file, så kommer det op til overfladen.
  • Har dine negle tendens til at knække og flosse, kan du købe forskellige forstærkende produkter, der giver neglene en hårdere overflade og et ekstra lag beskyttelse.

RescueRXx er en neglekur, der genopbyg og reparer skadede negle, hvis du døjer med skadede negle eller knækker og flosser nemt. CND™ RescueRXx™. 15 ml. 229,95 kr.

Nail Repair er en effektiv behandling hvis du døjer med ru, revnede og misfarvede negle. Neglebehandling giver sunde, stærke og flotte negle fri for revner og misfarvninger ved hjælp af de aktive ingredienser som 100% Tea Tree Oil og E-vitamin. Australian bodycare Nail repair. 10 ml. 149,95 kr.
  • Når du fjerner din neglelak, så brug gerne en neglelak uden acetone. Det er langt mere skånsomt.
  • Husk aldrig at kradse din neglelak af. Slet ikke hvis du har Shellac på, det ødelægger neglepladen. Sørg altid for at Shellac bliver taget af korrekt og efter anvisningerne.
  • Beskyt dine hænder hvis du har et arbejde, hvor du er meget i kontakt med vand og kulde. Brug evt. handsker.
  • Spis en sund og varieret kost så du får de nødvendige vitaminer og mineraler. Det er faktisk muligt at spise sig til stærkere negle. Flere producenter af kosttilskud har lavet specielle formularer som indeholder f.eks. biotin og zink som er to gode ingredienser for neglene.
  • Drik masser vand, det afhjælper din krop, hud og ikke mindst neglene mod at dehydrere.
Hair & Nails vitaminer er et kosttilskud, der styrker hår og negle. Vingummierne indeholder Biotin, der hjælper til at vedligeholde et normalt hår og negle samt bl.a. folsyre, vitamin D og B12, som spiller en rolle i celledelingsprocessen. Er veganske og fri for kunstige farve- og smagsstoffer og indeholder sødestoffer af naturlig oprindelse. VitaYummy Hair & Nails. 60 stk. 139 kr.
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.