Nyt

Hvorfor er C-vitamin vigtigt?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I løbet af efteråret og vinteren er det vigtigt at vi får de nødvendige vitaminer, for at holde os raske og sunde igennem de kolde måneder.

Det vigtige C-vitamin

C-vitamin er en antioxidant, der er nødvendig for at bekæmpe de frie radikaler, vi dagligt udsættes for. C-vitamin er et vandopløseligt vitamin hvilket betyder, at det nemt optages, men ikke deponeres i kroppen. Det vil med andre ord sige, at vi skal sørge for at indtage vitaminet dagligt igennem kost eller kosttilskud, da vi tisser det ud.

Spiser man sundt og varieret hver dag, kan man sagtens spise sig til den nødvendige mængde af vitaminet. C-vitamin findes i mange forskellige madvarer herunder de fleste frugter og grønsager men også i bær, peberfrugt, broccoli, kiwi og kartofler.
Spiser du ikke en varieret kost hver dag, kan det anbefales at supplere med et kosttilskud, for at sikre kroppen får nok af det vigtige antioxidant.

Hvad er C-vitamin godt for?

C-vitaminet har flere gode funktioner og bidrager til, normal dannelse af kollagen, et normalt energistofskifte, mindsker træthed og udmattelse, bidrager til normal funktion af nervesystemet og immunsystemet og så beskytter det kroppens celler mod oxidativt stress.

Vidste du? Er du ryger er det ekstra vigtigt at du får C-vitamin. De skadelige stoffer i cigaretterne nedbryder C-vitaminet i kroppen og det kan derfor være nødvendigt at få mere af netop det vitamin via kost eller kosttilskud.

C-vitamin i hudplejen

C-vitamin er utrolig vigtigt indvortes, men faktisk er det også et utrolig effektivt vitamin i hudplejeprodukter. C-vitaminet har en naturlig eksfolierende effekt, virker lysnende og er dermed effektiv i bekæmpelse af pigmentering. Antioxidanten giver også nyt liv og mere glød og glans til huden.

Vitamin C Tone Correcting Serum. 15. ml. 499 kr.

En serum fra Exuviance Professional, som effektiv udjævner hudtonen og yder optimal beskyttelse mod påvirkninger udefra. Sammensætningen er beriget med i alt fire forskellige antioxidanter, som sammen tilfører huden en kraftfuld beskyttelse mod frie radikaler. Denne serums unikke kombination af C-vitamin og PHA har yderligere gunstige egenskaber, bl.a. øget cellefornyelse samt barrierestyrkende og eksfolierende effekter på huden. Eksfolieringen bidrager til, at C-vitaminet kan optages optimalt.

The Ordinary. 30 ml. 165 kr.

The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% In Vitamin F kan bruges til alle hudtyper, men er særligt egent til en hud med pigmentforandringer. Dette serum er med et olieopløst C-vitamin derivat, som er kombineret med vitamin F. C-vitamin er en kraftig antioxidant med særlige egenskaber – det lysner hudtonen og hjælper med at reducere ældningstegn i huden, og sammen med vitamin F, som er en essentiel fedtsyre, er dette serum yderst effektfuldt.

Share.

About Author

Comments are closed.