Hvorfor er der peptider i hudplejeprodukter?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Du har måske allerede hørt om peptider i forbindelse med køb af et hudplejeprodukt, men ved du hvad det er?

Peptider i hudpleje, hvad vil det sige?

For at få det tekniske på plads først, er peptider en kæde af aminosyrer, som helt lavpraktisk fortæller huden når den mangler kollagen. Denne proces foregår helt naturligt i huden. Ved at supplere med cremer og serumme, der indeholder peptider støtter man op omkring den naturlige proces og øger produktionen af kollagen. Det er med til at give en mere fast hud med færre rynker og linjer.

Peptider har igennem flere år været en meget eftertragtet ingrediens i hudplejeprodukter, og det er heller ikke uden grund. De små peptider er byggesten og fungerer som fundamentet for huden. De arbejder dybt i huden og giver en mere fast og fyldig hud, uden at huden reagerer og bliver rød og irriteret. En sikker og gennemtestet ingrediens, der kommer i flere forskellige versioner. Alle peptider har rigtig mange fordele afhængig af, hvilken opgave den skal udføre.

Jo ældre vi bliver jo mere tynd bliver huden, og netop derfor vil man opleve at få flere rynker og linjer.

Hudens naturlige aldringsproces

Med alderen mister vi helt naturligt kollagenet og elastinets evne til at bibeholde en fast og spændstig hud, uden for mange rynker og linjer. Jo ældre vi bliver jo mere tynd bliver huden, og netop derfor vil man opleve at få flere rynker og linjer. Ved at bruge målrettede produkter i sine hudplejerutiner kan man hjælpe med at booste huden, så den vil få mere fylde og rynkerne dermed vil blive mindre.

Som med alt andet, kommer man ikke sovende til de gode resultater. Hvis man vil opnå de gode resultater kræver det gode hudplejerutiner, hvor man hver dag tilfører huden de gode ingredienser. Man skal være tålmodig! Som hovedregel bør man give nye produkter 3 måneder til at virke. Det tager tid før man opnår resultater.

Pas på dig selv og din hud gennem en sund livsstil med gode rutiner. Din hud vil takke dig for det. Det er langt nemmere at opretholde en sund og fast hud gennem faste hudplejerutiner. Hvis man først har forsømt sin hud igennem mange år, kan det være sværere at genoprette en sund hud i balance. Vi har sagt det før – forebyggelse er bedre end reparation.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.