Ice rolling – hvad gør det?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ice rolling er en af de mange populære tendenser vi har set indenfor skønhedsbranchen. Men hvad er det og hvorfor er det så populært?

Ice Roller til ansigtet: Hvad er det?

Beauty branchen er hele tiden i udvikling, og der kommer mange nye trends og tendenser til, for at holde os smukke og sunde. En af de trends er Ice rolling, men hvad er det? Det vil vi gøre dig klogere på her.

En Ice Roller er et beauty tool som mange professionelle kosmetologer i længere tid har brugt, som en fast del af deres ansigtsbehandlinger, på grund af de mange fordele ved kulden. Ice Roller kan dog også købes til hjemmebrug, så det kan blive en fast del af dine skønhedsrutinerner om morgenen.

Hvad er Ice Roller godt for?

Rullen i samspil med kulden reducerer hævelser, rødme og virker opstrammende på huden. Rul Ice Rolleren henover det ønskede område med et let tryk.
For at opnå det optimale resultat, skal du minimum køre henover det pågældende område i 2 minutter, men gerne 5 minutter. Du vil allerede efter de få minutter se hvordan huden fremstår mere frisk, sund og opstrammet.

TIP! Ice Roller er det perfekte beauty tool til dig, der vågner op med hævede og trætte øjne.

Anvend gerne din Ice Roller hver dag. Den lette massage og kulde øger blodcirkulationen, virker opkvikkende, beroliger irriteret hud, mindsker rødme og forbedrer hudens elasticitet.

Sådan opbevarer du din ice Roller

For altid at have en kold Ice Roller ved hånden, kan du med fordel give den en fast plads i fryseren. Vil du ikke have den liggende i fryseren, kan du opbevare den i køleskabet eller lægge den i fryseren 30 minutter inden du skal bruge den.

Husk at rens din Ice Roller efter brug, så den er klar til næste gang du skal bruge den.

Tromborg Facial Ice Roller. 175 kr.

Ved daglig anvendelse hjælper den med til at øge blodcirkulationen og forbedrer hudens elasticitet.

Brushworks Ice Roller. 129 kr.

Ice Rolleren rulles over ansigt og hals for en strammere hud med ungdommelig glød og er god til at berolige ømme og anspændte muskler. Den  er fremstillet af rustfrit stål.

Share.

About Author

Comments are closed.