Iskolde fordele, der slanker og forskønner!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den bidende kulde er ikke altid lige tålelig. Men der er faktisk rigtig mange fordele forbundet med kulden, som du enten kan finde via behandlinger eller selv gøre noget ved derhjemme. Er du klar til at tage imod kulden, der både kan slanke, forskønne og forbedre?

Udnyt den kolde vintertid

Der er bare noget ganske særligt over at gå en tur i det iskolde vintervejr, hvor den kølige luft rammer dit ansigt. Og der er faktisk en masse fordele ved kulden, som vi jo lige så godt kan udnytte den næste kolde tid. Der findes flere og flere behandlinger, der netop bruger kulden til alt fra anti-age til forbedring, men du kan også sagtens selv starte i det små derhjemme. Et koldt bad, eksempelvis. Ja, det lyder for mange som lidt af en udfordring at skrue op for den blå hane frem for den røde, men det er det hele værd. Du kan enten slutte af med et par minutter i det kolde vand, eller du kan være megafrisk og tage hele badet iskoldt. Du vil med garanti blive friskere, gladere og starte dagen med en personlig succesoplevelse. Lidt ligesom at starte dagen med at træne – det giver bare en fantastisk følelse. Og så må du ikke glemme, at det føles ekstra godt at få varmen efter at have været gennemkold. Sæt i gang!

1. Cryo terapi

Hvad siger du til at stå i minus 120-196 graders kulde i tre minutter? Umiddelbart lyder det slet ikke som en behandling, der er muligt for kroppen at udholde, men det er netop det, der er konceptet bag en CRYO behandlingen.
Kendte som Gigi Hadid, Katy Perry, Jennifer Aniston, Ronaldo og visse Victoria’s Secret modeller bruger allerede CRYO Terapi som en fast del af deres skønheds- og sundhedsrutiner.
Cryo Terapi er kendt for at nedsætte inflammation, holde huden stram og øge forbrændingen. Faktisk kan man forbrænde helt op til 600 kalorier på kun tre minutter.
CRYO bliver ofte anvendt af sportsfolk for at undgå skader. Når man når ned til de minus 120 grader, tvinges blodet ind mod kernen af kroppen. Her filtreres affaldsstoffer og toksiner fra, før blodet strømmer tilbage til muskler og hud, der forbrændes kalorier og kollagen produktionen fremmes, når kroppen varmes op. Behandlingen øger blodcirkulationen, og den er derfor effektiv mod cellulite og betændelse.

Den hypede er også blevet populær i Danmark bla. hos Cryo Scandinavia:
1 behandling Extreme -196 grader’ + privat instruktør koster 495 kr. Læs mere og book tid allerede i dag på cryoscandinavia.dk

2. Det kolde gys

Vinterbadning gør dig glad i låget, og det er der en helt speciel årsag til. Når du vinterbader, påvirker kulden hjernen ved at frigive en masse signalstoffer og hormoner – herunder adrenalin og endorfiner, som gør, at du bliver i bedre humør. Det er det vildeste adrenalinkick, og for mange betyder det også, at man bliver helt afhængig.
Det anbefales, at du aldrig bader alene, og et godt råd er, at du fortsætter med at bade, når sommeren er slut. Når du bader over sensommer, efterår og dernæst vinter, vænner du stille og roligt kroppen til kulden og på den måde undgår du, at kroppen går i kuldechok.

Der ligger ingen beviser bag, men mange vinterbadere hævder at have fået et bedre immunforsvar, der har medført langt færre sygedage. Når man udsætter kroppen for et kuldechok, sætter man automatisk gang i kroppens beredskab, og på den måde øges kroppens modstandskraft, så man har mindre risiko for at blive syg. Om det virker, må du en tur i det kolde gys og teste. Men der er ingen tvivl om, at det er en fantastisk følelse i kroppen.
Under og efter en tur i det kolde havvand, bruger kroppen enormt meget energi på at varme sig selv op igen, kulden sætter gang i forbrændingen, blodtrykket stiger og stofskiftet øges. Om der er tale om en decideret slankekur, der må vi afvente resultaterne fra de undersøgelser, der er i gang på området.

3. Frys fedtet væk

Det lyder umiddelbart for godt til at være sandt, men faktisk kan det lade sig gøre at fryse fedtet væk på kroppen. Så er du en af de mange kvinder, der gerne vil dansehåndtagene, BH-deller, dobbelthage eller ridebukselårene til livs, så kunne denne behandling være lige noget for dig.
Fedtfrysning er en behandling, der helt uden kirurgi kan hjælpe dig af med nogle af de fedtdepoter, du selv har svært ved at træne væk. Fedt sætter sig forskelligt på os, og man kan ikke løbe fra, at der er en arvelig disponibel årsag til, at vi lagrer fedt på specifikke områder på kroppen.
Coolsculpting fjerner nemt og sikkert de uønskede fedtdepoter på f.eks mave, lår og arme.

Hvordan foregår behandlingen tænker du så? Du får påsat en eller flere applikatorer på det eller de ønskede områder. Størrelsen på applikatoren afhænger af det ønskede område. Når applikatoren er påsat, fryses fedtet ned til -10 grader, så fedtet krystalliseres. Fedtcellerne destrueres og vil over de næste uger blive udskilt af kroppen. Denne proces tager for de fleste omkring to måneder, men for nogle vil der gå op til seks måneder, før de har opnået det fulde resultat. Men det er ventetiden værd, for man kan fryse op til 20-25% af fedtcellerne på det ønskede områder.

Det anbefales ikke, at du bruger behandlingen som en slankekur, men det er en fantastisk behandling til dig, der gerne vil omlægge din livsstil eller har brug for lidt ekstra hjælp.

Priser fra 4.000 kr.

>> Book en tid til fredfrysning på en klinik i nærheden af dig <<

Share.

About Author

Comments are closed.