Nyt

Kan fiskeskæl i hudpleje give smuk hud?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vidste du at fiskeskæl er spækket med kollagen? Kollagen er en vigtig kilde for huden, når det kommer til at bevare sit ungdommelige udseende og hudens spændstighed.

Et boost af kollagen

Har du nogen sinde hørt om fiskeskæl i skønhedsprodukter? Jeg havde i hvert fald ikke før jeg stødte på det Islandske mærke Feel Iceland. Det lød så tilpas mærkeligt, at jeg blev nødt til at finde ud af lidt mere omkring ideen bag og produkternes kunnen.
Feel Iceland har udviklet en linje af ‘nutricosmetics’, som kommer i form af pulver og serum spækket med kollagen, der genvinder hudens spændstighed både inde- og udefra. Feel Iceland har udviklet 100% ren marine kollagenpulver, der er udvundet af islandsk fiskeskæl. Produkterne laves på Island med ingredienser primært udvundet fra Atlanterhavet omkring Island. Skønhedsprodukterne blev skabt af Hrönn Margrét Magnúsdóttir og Kristín Ýr Pétursdóttir og deres fælles passion for at skabe en ny tilgang til skønhed baseret på Islands naturligt sunde ressourcer.
Feel Iceland har taget det kollagen-holdige fiskeskæl primært fra torsk og omdannet til beauty produkter, der styrker huden med et ordentligt skud kollagen. Produkterne fås i form af serum eller pulver som man f.eks. kan blande i sine smoothies.

Hvad er fiskeskæl godt for?

Fiskeskæl er spækket med kollagen, der hjælper genopbyggelsen af bindevævet og dermed opretholder en sund og ungdommelig hydreret hud. Med alderen nedbrydes kollagenet i huden, og derfor har huden brug for en hjælpende hånd, for at bevare sin spændstighed og her er kollagen meget effektivt! Huden består af 75% kollagen. Det særlige marinekollagen i produkterne er en speciel sammensætning af aminosyrer, som indeholder høje koncentrationer af glycin, prolin og hydroxyprolin. Disse stimulerer blandt andet cellerne i hud, led og knogler og hjælper med at vedligeholde hudens elasticitet og blødhed.
Produkterne forhandles blandt andet i magasin. Læs mere her >>
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte 7-Eleven og kiosker i hele landet eller lige HER >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

About Author

Efterlad et svar