Kendte øko-kvinder og lækre produkter…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De er smukke, succesfulde og så er de alle sammen mødre. På den ene eller den anden måde har de hver især bidraget til, at vi andre kan nyde beauty produkter, der giver smuk hud, lækkert hår og frisk hud. Og naturligvis uden den mindste form for kemi.

Magiske mødre

Miranda Kerr

miranda-kerr-kora-organic
Ud over at være en usandsynlig smuk topmodel, er Miranda Kerr også kvinden bag skønhedsmærket Kora Organic By Miranda Kerr. Produkterne er skabt som en refleksion af Kerrs egen passion for sundhed og organisk livsstil. Produktserien er økologisk og indeholder både krops og ansigtsprodukter. Alle produkter er sammensat af organiske og naturlige ingredienser af højeste kvalitet. Og det var netop interessen for hudpleje og kvalitet, der drev hende til at starte op.
”Da jeg som 18-årig begyndte at arbejde som model på fuldtid, begyndte jeg at blive bevidst om de mange kemikalier, der var i de produkter, man brugte på os modeller. Jeg begyndte at lede efter produkter, der både var økologiske, men også viste resultater. Der var ikke noget på markedet, syntes jeg. Så jeg besluttede at lave mit eget. Det tog mig fire år med research og diverse tests frem og tilbage. Jeg ville være 100 procent tilfreds, ellers ville jeg ikke sende det på markedet,” siger Kerr til britisk Voque.

Andrea Elisabeth Rudolph

andrea-elisabeth-rudolph-care
Andrea er kvinden bag den certificerede, økologiske og bæredygtige hudplejeserie Rudolph Care. Rudolph Care er en serie af eksklusive skønhedsprodukter i højeste kvalitet. Andrea fik i 2006 testet sit blod, og fik sig en forskrækkelse, da det viste sig at være fyldt med skadelige kemikalier og hormonforstyrrende stoffer, hvor størstedelen stammede fra skønhedsprodukter. Dette blev starten på Rudolph Cares flotte historie. På rudolphcare.dk udtaler Andrea:
”På en rejse til Brasilien smagte jeg acai og forelskede mig i det lille bær med de enestående egenskaber, som vokser vildt i Amazonas regnskove. Acai er en nøgleingrediens i Rudolph-serien sammen med essentielle olier med hver sin gavnlige effekt for huden.”

Elle Macpherson

elle-macpherson-the-super-elixir
Macpherson er tidligere topmodel og kendt under navnet The Body – med god grund! Elle har i samarbejde med sin læge, Dr. Simone Laubscher skabt produktet The Super Elixir, som er et højt specialiseret kosttilskud, der er udviklet til at understøtte en sund ernæring og opretholde kroppens pH-balance. Elle lancerede produktet, da hun blev 50 år, og hun siger selv, produktet er en af hemmelighederne til hendes ekstrem smukke figur.
”Jeg har brugt det i mange år, og det er en del af min morgenrutine. Jeg drikker min espresso, så spiser jeg mine grønne og sunde sager, putter to teskefulde af The Super Elixir i lidt kokosvand og så er jeg klar til dagen. Det er så dejligt nemt! Og det virker,” siger Elle til voque.com

Gwyneth Paltrow

gwyneth-paltrow-juice-beauty
Den smukke skuespiller er kreativ direktør for det naturlige skønhedsmærke Juice Beauty. Juice Beauty blev udviklet af entreprenøren Karen Behnke, der, under sin graviditet, satte sig for at skabe en naturlig hudplejeserie baseret på juice- og frugtekstrakter. Gwyneth Paltrow er med til at idéudvikle og skabe produkterne, og hun brænder for det og har navngivet mange af produkterne efter de vigtigste kvinder i sit liv.
”Da jeg var gravid med min datter, var jeg i gang med optagelserne til en film, og jeg fik jo tonsvis af makeup i ansigtet hver eneste dag. Det fik mig til at tænke over, om det mon var certificeret øko-produkter? Og det var det på ingen måde! Det er enhver kvindes ret til at have makeup, der kan gøre arbejdet hele dagen samtidig med, at der ikke er ulækkert kemi i. Og det kan sagtens lade sig gøre med vores produkter,” siger hun til popsugar.com

Mette Skjærbæk

mette-skjaerbaek-karmameju
Mette er kvinden bag det naturlige hudplejemærke Karmameju. Karmameju afspejler Mettes kærlighed til naturlig skønhed, sundhed og den naturlige parfumekunst. Produkterne er 100 procent naturlige og udviklet af rene, naturlige og effektive ingredienser med en vision og mission om at redefinere velvære. Mette startede som model som 16-årig og brugte ti år på at rejse rundt i den store verden. Da hun kom hjem til Danmark, var det med en hel ny vide. På Karmameju.dk siger hun:
”Ti inspirerende år i skønheds- og modebranchen og forløbet ‘Bachelor of science in natural health’ under mine seks år i New York, blev springbrættet til at stifte Karmameju i København i 1999. Drømmen var at ‘redefinere velvære’.”

Katie Holmes

katie-holmes-alterna
Ud over at være Tom Cruises eks og smuk, kendt skuespiller, så er Katie Holmes også indehaver af et ekstremt lækkert hår. Katie er i dag medejer og global brand ambassadør af de anerkendte, økologiske hårprodukter Alterna. Produkterne er baseret på naturlige ingredienser som caviar, bambus og sea silke, så du ikke længere behøver at skulle vælge imellem naturlige ingredienser og produkter, der virkelig virker.
”Hvis håret skal være lækkert, så skal basen ligesom være i orden. Det er det i samtlige af Alternas produkter. Sunde hårprodukter giver sundt hår,” siger Katie Holmes til forbes.com.

Jessica Alba

jessica-alba-honest-beauty
Jessica er kendt som den smukke smilende skuespiller og kvinden bag hudplejeserien Honest Beauty, som er en økologisk ren produktlinje bestående af et bredt sortiment af produkter, alt indenfor både hudpleje, hårpleje og makeup. Igen har vi fat i en kendis-kvinde, der begyndte at gøre noget ved kemikalierne, da hun var gravid.
”Det gik op for mig, at jeg poppede min krop og mit hår med produkter, der gav mig allergi. Og nok blev bare nok! Alt blev smidt ud. Vaskemiddel, sprays, parfumer, shampoo, makeup. Og i og med jeg skiftede alt ud, fik jeg det faktisk bedre, og mine allergier forsvandt,” siger Alba til voque.com.
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk
Klik her for at se vores abonnementstilbud >
Klik her for at købe GO Beauty >

Share.

About Author

Efterlad et svar