Nyt

Kolde lækre sommerdrikke med et tvist

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De varme sommerdage indbyder til kolde smoothies, juice, iskaffe og ikke mindst masser af vand. Men hvad med at tilføje dine kolde skønne drikke kollagen, proteinpulver eller måske aloe vera? Her får du vores bud på et par skønne sommerdrikke med et tvist.

Til dig, der elsker smoothies

Noget af det gode ved en smoothie foruden den gode smag er, at det er nemt at kamuflere mindre lækre smage som f.eks. fiskeolie eller aloe vera. Jeg starter altid min morgen med en smoothie, det giver mig en god og sund start på dagen.

Opskrift:

  • 250 ml. vand eller plantedrik. Jeg blander gerne vand og havre- eller risdrik.
  • 1 banan.
  • 6-8 frosne jordbær.
  • 3 frosne runde kugler spinat.
  • 1 skefuld proteinpulver med vaniljesmag. Du kan bruge alle slags proteinpulver, jeg kan bare godt lide smagen af vanilje.
  • 1-2 spiseskefulde aloe vera.

Sådan gør du:
Kom alle ingredienserne i en blender og blend til du har den ønskede konsistens.

Tilsæt din smoothie med 1-2 spiseskefulde aloe vera, der bidrager til kroppens naturlige forsvar mod mikroorganismer, og hjælper til at forbedre kroppens immunforsvar. Aloe vera hjælper bla. til at opretholde en sund hud og sunde slimhinder og har en positiv virkning ved træthed og manglende overskud.

Har din krop brug for et ekstra kick og næring, er pulveret fra Lifefood fyldt med økologiske proteiner fra bla. byggræs, hampe samt solsikke- og græskarkerne, der er naturligt sødet med lucuma og vanilje. 

Husk at holde din krop hydreret

Husk at drikke massere af vand, og hvorfor ikke tilføje kollagen pulver når du alligevel er i gang med at holde dig hydreret. Kollagenpulver fra Oslo Skin Lab er ren hydrolyseret kollagen, som er et protein, der findes naturligt i huden og er med til at holde huden elastisk og glat.

Kollagen pulveret kan opløses i ALT. De små portionerede poser gør det nemt at have dem med – også når du er på farten. De kan opløses i alt fra kaffe, vand, juice og ikke mindst den kølige rosé. Det kan også hældes over din morgenmad, da det er smagsneutralt.

Vil du gerne prøve The Solution, så får du lige nu 50% rabat på første bestilling ved medlemskab og herefter 30%. Alt du skal gøre er, at bruge følgende rabatkode når du bestiller: GO Beauty 

Til den kaffe glade

Plantedrik hitte for alvor og er et skønt alternativ til dig der gerne vil drikke mindre mælk. Hvis du tilfører din iskaffe ris-kokos drik, så får din iskaffe en fantastisk lækker sødme fra kokos, men uden at den bliver for kvalm og fed. Alt du skal bruge er kaffe, isterninger og ris-kokos drik.

Sådan gør du:
Du kan bruge helt almindelig Nescafé opløst i kogende vand, tilføj isterning og top op med ris-kokos drik – en nem og hurtig måde at blive nedkølet på.


Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.