Kosmetologernes anbefaling til vinterhud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nye behandlinger og en branche i konstant udvikling… Det kan være lidt af en udfordring at holde styr på de mange ansigtsbehandlinger, klinikkerne tilbyder. GO Beauty har spurgt 4 kosmetologer om, hvad de kan anbefale af effektive behandlinger her til vinter.

Hvem kan hvad?

1. Birgit Tvedskov indehaver af Hudplejecentret i Greve anbefaler ’Dermalogicas Ion-Active’ ansigtsbehandling.

hudplejecentret-dermalogica-ion-active
Birgit anbefaler Dermalogicas Barrier Repair. Cremen er helt fri for vand og virker som en usynlig frakke for huden. Den virker som den barriere i huden, der kan være nedbrudt og hjælper derfor på at holde på fugten. 30 ml. 375 kr. 

Hvad kan behandlingen?
Behandlingen tager udgangspunkt i facemapping/hudanalyse. Efter en grundig afrensning og exfoliering bruges et indslusningsapparat, der indsluser Gelloid, som er en kraftig form for serum, der vælges ud fra den enkeltes hudtilstand. Efter overskydende serum er masseret ind i huden, lægges en maske der vælges ud fra hudens reaktion på behandlingen. Her bruges enten en kølende eller en varmende maske. Behandlingen afsluttes med en skøn massage med varme eller kolde sten.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?
Behandlingen adskiller sig fra andre behandlinger, da produkterne indsluses i hud via et apparat, kombineret med et effektivt håndarbejde sikrer man den bedste effekt af produkterne. Når vind og vejr skifter, oplever mange en reaktion i huden, og derfor er det vigtigt at arbejde på hudens barriere. Hvis ikke man får rettet op på den, vil huden lide et unødigt væsketab. Det ses som tørhed, rødme og irritation på hudens overflade. Derudover er hudens barriere også utrolig vigtig for at undgå for tidlig ældning af huden. I ion-active kan man tage højde for alle de reaktioner man kan opleve i vinterperioden og måske skifte fokus, således at behandlingen 100 procent arbejder på at genskabe det tabte fugt i huden. Huden vil føles og fremstå markant forbedret med færre ældningstegn, en mere ensartet hudfarve, mindsket forekomst af akne og færre tegn på dehydrering.

Hvad koster behandlingen?
Behandlingen varer 60 minutter og koster 745 kr. Der anbefales en kur på tre behandlinger.

>> KLIK HER OG BOOK DIN BEHANDLING PÅ EN KLINIK MED DERMALOGICA NÆR DIG

2. Henriette Lose Kosmetologisk Klinik, Aros Privathospital i Århus anbefaler pHformula Q.U.I.C.K. Peel.

aros-privathospital-phformula-quick-peel
Henriette anbefaler pHformula Hydra Concentrated Corrective Serum. Ikke nødvendigvis som opfølgning efter behandlingen med generelt, da det er rigtig fornuftigt og for mange nødvendigt at tilføje huden ekstra fugt i vinterhalvåret, da det kan føre til tør og i værste fald rød og irriteret hud. 840 kr.

Hvad kan behandlingen?
Behandlingen giver masser af glød. Foryngelse, opstramning, blød og glat hud, finere hudstuktur og øget fugtindhold. Resultatet ses med det samme. Allerede når man rejser sig fra briksen, vil man kunne se, at huden er mere klar i farven, har mere glød og virker glattere og blødere. Man vil kunne se, hvordan behandlingen har ”boostet” huden, den ser mere fast ud, næsten som er den blevet ”pustet op”. Resultat ses allerede ved én behandling, men ønsker man at vedligeholde resultatet, bevare glød, fasthed og det øgede fugtindhold, så anbefales behandling hver fjerde-sjette uge. Regelmæssig behandling vil altid være at foretrække i forhold til opretholdelse af hudens generelle sundhedstilstand.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?
Klienter/ kunder i dag ønsker behandlinger, de både kan se og mærke, behandlinger der ikke ”forstyrrer” hverdagen pga. lang ”downtime”(ophelingstid) samt behandlinger, de ikke behøver at afsætte flere timer til… Q.U.I.C.K. PEEL opfylder alle disse krav. Behandlingen er altid god, men mange er lige nu lidt grå og ”grumsede” i farven. Sommerfarven er forsvundet, pigmentforandringer/farveforskelle viser sig i større eller mindre grad, og i takt med efterår, mere kulde udenfor, mere varme indenfor oplever de fleste, at huden bliver mere tør.

Hvad koster behandlingen?
Behandlingen varer 30 minutter og koster 695 kr.

>> KLIK HER OG BOOK DIN BEHANDLING PÅ EN KLINIK PH FORMULA NÆR DIG

3. Rikke Møller indehaver af klinikken Bodyguide Velværehus i Svendborg anbefaler ’Beauty Angel Lys Therapy’.

bodyguide-beauty-angel
Hvad kan behandlingen?

Behandlingen er en lysbehandling, der via rødt lys fremmer collagenet i huden. Der er ingen skadelige UV A eller B stråler i lyset, men lyset giver en frisk og sund kulør. Ved lysterapi kan man opnå en hud i balance som vil ses i en strammere, fastere hud. Bedre fugt niveau, rynker og linjer reduceres. Afhjælper uren hud, akne og grove porer samt mørke rande under øjnene, rødme og blodsprængninger reduceres sammen med pigmentpletter. Cellulitis, strækmærker og ar bliver også mindre. Alt dette er klinisk dokumenteret for ca. to år siden. Nogle vil allerede se et resultat efter første behandling, men afhængig af ens alder skal man have to-tre behandlinger om ugen de første fire-seks uger for at booste collagen produktionen. Når opstartsbehandlingerne er gennemført, vedligeholdes resultaterne med en-to behandlinger om måneden alt efter behov.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?
Lyset er bare så godt for os generelt og specielt igennem vinteren, da vi ikke får så meget af det. Vores koglehjerne der sidder bagerst i hjernen bliver påvirket af lyset og fremmer dannelsen af hormonet endorfin. Vi bliver glade og mere friske, som et boost af glæde og energi. Ren lysterapi i en mørk tid. Samtidig giver varmen og vibrationen en dejlig helbredende virkning på knogler, muskler og bindevæv.

Hvad koster behandlingen?
Hos Bodyguide Velværehus har Rikke to af de største maskiner, der er tre-fem gange stærkere end den almindelige model, hvilket gør, at behandlingen kun kræver 10 minutter. I forbindelse med en ansigtsbehandling koster behandlingen 150 kr. og alene 229 kr.

>> KLIK HER OG BOOK DIN BEHANDLING PÅ EN KLINIK MED BEAUTY ANGEL NÆR DIG

4. Victoria fra House of Melchiorsen i København og Næstved anbefaler ’Release Peel’.

house-of-melchiorsen.release-peel
Victoria anbefaler, at man fem dage efter behandlingen bruger Rose Defence cremen for at få huden i balance. 50 ml. 543 kr.

Hvad kan behandlingen?
Release Peeling er en behandling fra Susanne Melchiorsen, der er kvinden bag den dansk producerede hudplejeserie af samme navn. Den peelende ansigtsbehandling reducerer allerede efter første behandling overfladehinden og de døde hudceller, arbejder på mildning af rynker og furer, mindsker store porer, arbejder på pigmentforandring og tør hud og som en ekstra bonus fjerner den uønsket hårvækst og de små fine hår i ansigtet så man får en glat, smuk og boostet hud.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?
Om vinteren danner os der bor i Norden ekstra mange døde hudceller. Den døde hinde gør huden mere tør, grå og kedelig at se på og på længere sigt ældes huden hurtigere. Det døde hudlag gør også at vi ikke optager vores dyre skønhedsprodukter ligeså optimalt.

Hvad koster behandlingen?
Behandlingen tager 30 minutter og koster 545 kr.


Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller
 lige
her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar