Hår i numsen, ja det har vi alle sammen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kropsbehåring er for mange et tabu og hår i numsen er bestemt et af dem. Men bare rolig, vi har det alle sammen.

Hår på kroppen og i numsen, vi har det alle sammen

Det er ikke så ofte du kigger eller mærker dig selv bagi. Men faktum er at vi alle har hår i numsen, i større eller mindre grad. Kropsbehåring er noget nogle kvinder elsker og byder velkommen, hvor det for andre ikke kan gå hurtigt nok med, at få det fjernet.
Kropsbehåring er for mange tabubelagt, men hvis vi holder os til det faktum at vi alle sammen har hår på kroppen, så er der hverken noget skamfuldt eller mærkeligt i det. Problemet for den enkelte kan opstå, hvis det bliver til gene i dagligdagen og man derfor føler sig påvirket og hæmmet af det.
Hår under armene forbindes af mange med rødstrømper, der lader alt håret gro og derfor barberer, vokser eller får de hårene fjernet med IPL eller laser. De samme muligheder har du med hår i numsen eller på andre steder af kroppen, hvor du har uønsket hårvækst.

Kropsbehåring og det faktum at vi ikke har noget som helst at skamme os over, har igennem årene været meget oppe i medierne. Den smukke influencer Elham Kavousi stillede skarpt på og stillede spørgsmål til, hvorfor kropsbehåring er et tabu. Det gjorde hun i forbindelse med lanceringen af sin bog ”mørkglødet”. Elham er bare en af de seje kvinder, der går i front for at bryde nogle af de mange tabuer vi støder på i hverdagen.

Hårfjerningbehandling

Hører du til en af dem, der ikke byder sin kropsbehåring velkommen, er der flere muligheder til mere eller mindre permanente løsninger. Intimbehandlinger er utrolig populære, og alt afhængig af dine præferencer kan du vælge at barbere, få en voksbehandling ca. hver 3-4 uge eller få hårene fjernet mere ”permanent” med IPL eller laser.

HUSK! Der er ingen mærkelige steder at få fjernet hår. Din professionelle behandler har set det hele og udfører behandlingerne hver eneste dag. Vil du gerne vide mere om brasiliansk voksbehandling, så læs mere HER >>

 
Book tid til en voksbehandling, IPL eller laserbehandling hos din lokale kosmetolog eller behandler i nærheden af dig allerede i dag >>

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.