Læs historien: Katrine tabte sig 18 kilo på 10 uger

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 28. oktober 2019

Én ting er at tabe sig rigtig mange kilo på meget kort tid. Men hvordan i alverden bevarer man vægttabet? Og hvordan kommer man tilbage til at spise almindelig mad efter at have levet af Nupo-shakes hver dag i 10 uger? Læs med her og blive klogere…

10 uger på Nupo – hvad så nu?

Det er i skrivende stund et par måneder siden, jeg sagde farvel til at leve af Nupo fuldtid efter 10 uger med seks shakes dagligt. Faktisk blev det til 11 uger, for jeg havde ekstremt svært ved at give slip på den livsstil, der havde været så dejlig nem at følge. Nem?, tænker du måske. Men ja, det er vitterligt nemt at være på kur, når man ikke har nogen alternativer. Jeg vidste, jeg skulle indtage seks shakes dagligt, jeg kunne vælge mellem forskellige smagsvarianter, men det var det. Derfor var det en smule angstprovokerende at skulle slippes fri i den virkelige verden igen. Det lykkedes mig at smide 18 kilo på 10 uger – dét er altså flot! Jeg tabte mig så meget, at det meste af min garderobe skulle udskiftes, og jeg oplevede et par gange, at folk gik forbi mig på gaden, fordi de simpelthen ikke kunne kende mig. Dét var en kæmpe succesoplevelse, og det ville jeg da på ingen måde sætte over styr.

Katrine har tabt sig 18 kilo på Nupo-kur i 10 uger samt har tabt sig 32 cm i alt målt på talje, overarme, hofte og læg.

Men jeg havde faktisk glædet mig til rigtig mad. Til at lave mad igen, smage igen og skrue op for grøntsagerne og ned for sukkeret. Men nej. Jeg havde bare slet ikke lyst. De næste mange uger brugte jeg i stedet på lige så stille at indføre almindelig mad – men det var i selskab af Nupo shakes. Jeg var (og er) stadig meget glad for nogle af varianterne. Særligt mango/vanille, chokolade og jordbær er virkelig gode. Så den stod på shakes det meste af dagen, og så indførte jeg et aftenmåltid, som bestemt ikke var nogen stor gourmetoplevelse.
  

Vanilla Banana har en lækker, fyldig konsistens, der kombinerer smagen af mild banan og sødme fra vaniljearomaen. One Meal Shake indeholder omkring 200 kalorier.

Hvad med vægten?

Da jeg gik i gang med Nupo, vejede jeg mig hver mandag morgen, hvilket var ret grænseoverskridende. Jeg har nemlig aldrig været typen, der har gået op i min vægt. Jeg vidste udmærket, at jeg var blevet for stor og tung, så det behøvede jeg jo ikke en vægt til at fortælle mig. Eller også var det bare fordi, jeg vidste, at jeg ville få et chok over det tal, den ville vise? Men det skulle vise sig at være den allerbedste motivation for det lange forløb. For hold nu op, hvor blev tallet på vægten hurtigt mindre og mindre. Visse morgener måtte jeg stille mig op på vægten igen, fordi jeg simpelthen ikke kunne få det til at passe. Det gik så ekstremt stærkt med vægttabet, at min psyke sommetider havde svært ved helt at forstå det.

Når det så er sagt, så havde jeg behov for at slippe kontrollen og ikke stå på en vægt i mange uger efter, perioden med fuldtids-Nupo sluttede. Jeg havde en idé om, at nu skulle jeg være mig selv, og at det i hvert fald ikke var vægten, der skulle bestemme min tilfredshed. Og sådan gik det. Jeg har vejet mig tre gange efterfølgende. Guess what – jeg har ikke taget på. Jeg ligger lige nu et sted mellem 72-74 kilo, og det er jeg simpelthen så møgglad for og stolt over. Jeg vejede i øvrigt lige over 95 kilo, da jeg i midten af marts gik i gang med Nupo. Så i dag er det ikke længere vægten, der bestemmer over min hverdag – næ, nu har den sunde fornuft taget over.

Mmmm, mad!

Jeg har ikke rørt slik siden engang i midten af marts måned, for det var uden tvivl en af årsagerne til, jeg tog så mange kilo på. Men ellers spiser jeg mere eller mindre, hvad jeg vil, men med måde. Jeg forsøger at holde mig omkring 1.500 kalorier dagligt (på min Nupo-kur fik jeg kun omkring 700 kalorier om dagen), så jeg kan mærke, at jeg har fået mere energi, end jeg havde i løbet af de 10 ugers kur. Jeg havde alle mulige planer om, at jeg skulle leve efter forskellige madprincipper; Keto, Sense osv. – men det er jeg slet ikke klar til endnu. Mest af alt fordi, jeg stadig dagligt shaker en Nupo som et mellemmåltid, spiser deres barer som et glimrende alternativ til frokost og indtager deres oatmeal til morgenmad. Jeg spiser også stadig ’Fill My Tummy’ tabletter fra Nupo, som virkelig kan tage den værste trang til ligegyldige ekstramåltider og lysten til søde sager. De er guld værd!

Men min aftensmad er helt og aldeles almindelig. Ja, jeg spiser sovs. Ja, jeg spiser pasta. Og ja, jeg steger i smør. Tingene skal jo smage godt, og når jeg nu kun får et rigtigt måltid om dagen, så skal det altså være i orden. Så hvorfor så egentlig Nupo stadigvæk? Fordi jeg kan lide det, og fordi det er nemt og fordi, jeg gerne vil smide et par kilo mere. Men jeg har ikke travlt, for jeg har det godt i min krop. Arbejdede jeg et sted, hvor der var en kantine, så havde jeg helt sikkert benyttet mig af det, men eftersom jeg arbejder hjemme næsten hver dag, så er det dejligt nemt bare at shake. Der skal da heller ikke herske nogen tvivl om, at jeg stadig er bange for at tage på, men det bruger jeg faktisk positivt og som motivation til at holde mig fra syndere.

Hvad så nu?

Jeg har det som om, jeg er startet forfra. Min krop er renset, den er sund og den er en hel del pænere, end den har været i årevis. Jeg trænede jo en del reformer-træning hos Energii under mit Nupo-forløb, og det har jeg holdt ved. Faktisk træner jeg mere nu end nogensinde før. For det er gået op for mig, at den der sixpack måske slet ikke er så langt væk alligevel. Og at min numse måske en dag kan blive fast. Lille bliver den aldrig, men den er blevet så meget pænere. Jeg er begyndt at gå op i min krop, og det kan jeg takke mit hurtige vægttab for. Jeg vil ikke sidde her om et halvt år og have taget det hele på igen bare fordi, jeg er blevet doven. Næ nej, et vægttab skal holdes ved lige – uanset hvordan du er kommet dertil. For mig betyder det fysisk aktivitet, et fornuftigt forhold til mad og ja, også Nupo. For det kommer jeg ikke til at stoppe med foreløbig – måske endda aldrig.

Og hvad motiverer mig så nu, hvor vægten ikke længere er et mål? Svaret er ret simpelt: Jeg vil blive ved med at have det godt – både mentalt og fysisk.
 

Det store sortiment fra Nupo gør det nemt og delikat at gennemføre dit vægttab.

Gode råd inden du starter Nupo kur:

  • Du skal virkelig ville det og være motiveret. Vælger du en 10-ugers kur som min, så skal din rygrad vise sig fra sin allerstærkeste side.
  • Lad være med at lægge kuren midt i en ferieperiode eller lignende, for det er vigtigt, at du har faste rutiner, så det er nemmere at lægge din nye ”madplan” ind.
  • Vær klar på at melde ud til folk omkring dig, for de kan virkelig hjælpe dig, når og hvis du rammer en mur.
  • Sørg for at tage billeder af dig selv, så du kan kigge på ”før-billeder”. Du kan også lave videoer med dig selv, hvor du fortæller, hvad du gerne vil opnå – og hvad du er ked af.
  • Du skal IKKE være flov over at gå på kur – uanset hvilken kur, det er. Det er da så sejt at tage ansvar for sin krop og sit velbefindende.

Gode tips til at bevare dit vægttab:

  • Tænk over hvad du putter i munden. Vandmelon eller vindruer kan også sagtens tage sukkertrangen.
  • Træning, træning og atter træning. Én ting er at tabe sig, men en flot og stærk krop hører ligesom med. Find en træningsform, der passer til dig og din livsstil.
  • Lad være med at tro, at du kan gå tilbage til din gamle livsstil, for dit vægttab er blot et startskud og en hjælpende hånd.
  • Drik en masse vand – det kan hurtigt tage den værste sult.
  • Fortsæt gerne med nemme kalorielette løsninger som Nupo – de er gode som mellemmåltider eller som morgenmad.
Du kan læse mere om Nupo’s produkter, få kostplaner og hvordan du kommer igang på www.nupo.dk her!

>> Du kan læse om Katrines forløb, se videoer og få flere gode råd om Nupo. KLIK HER <<

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.