Makeup: Få vinterens 5 største trends

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det kan godt være, det er koldt, gråt og trist derude, og lige netop derfor skal vi da give den ekstra gas med vores makeup her til vinter. Den står på vilde øjne, farverige læber, en masse grafiske linjer og naturligvis lidt glimmer.

Vinterens flotte og vilde farver

GO Beautys makeupekspert Sara Rostrup giver dig her vinterens 5 største makeup trends, der går fra glimmer og grafiske linjer til glød og klassisk smokey eyes.

1. Euphoria feber

Skøjteprinsesselooket til seriens pige Maddy har fået similisten til at være udsolgt i alverdens hobbyforretninger. De skal klistres på direkte langs nederste vippe-kant, over øjenbrynet eller som små diamanter i hele ansigtet. Mix n Match Face Jewels fra The Gipsy Shrine hos Beautybay.com, 64 kr.

HBO-serien ’Euphoria’ følger en flok unge menneskers highschool hverdag, hvor glimmer, makeup og smukke billeder får fuld gas. En serie, hvor sex, stoffer og hævnporno giver et miks af lidt ondt i maven og fantastisk makeup inspiration. Tendensen kunne ikke passe bedre til catwalk-looket, der styrer lige nu, hvor glimmer og grafiske linjer ses over alt.

Pigerne i ’Euphoria’ er ikke bange for at bruge farvestærk makeup og gerne neon som hovedpersonen Jules. Lad dig inspirere af deres looks og kom ud af din komfortzone med neongrøn øjenskygge lagt på i en halvmåneform over øjet. Lad resten af makeuppen være neutral, hvis farver er nyt for dig. Ultimate Shadow Palette fra NYX, 175 kr.

TIP!
Denne type makeup fungerer, fordi fokus bliver lagt på ét område. Vilde øjne, vilde læber, masser af glimmer. Nedton fuldstændigt de dele, du ikke fokuserer på, og hold mascara til et minimum.
 

Holografiske effekter og glimmer bliver brugt flittigt i serien, og denne violette holografiske lipgloss giver et diskret, men effektfuldt udtryk, som kan duppes på øjne, kindben og læber. Bæres alene eller sammen med anden makeup. High-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss fra Urban Decay, 165 kr.

 2. Classic never dies

Clinique har i et tidligere samarbejde med en tandlæge fundet frem til 12 af deres læbestift-nuancer, der får tænderne til at fremstå hvidere. Prøv med Dramatically Different Lipstick Shaping Lip Color i farven ‘20 Red Alert’ har 3D perlemor i midten. 195 kr.

Røde læber er en evig klassiker, og de kan tage fokus fra bleg og mat vinterhud og samtidig være det perfekte match til det samme. Vælg en nuance med en kold og blå undertone for at matche din lyse teint, som samtidigt giver illusionen af hvidere tænder.

En mat læbestift i flydende form, hvor applikatoren giver dig en skarp læbekant, får du med Rouge Signatur Matte i den klassiske røde farve. Rouge Signatur Matte, I Am Worth It fra L’Oreál Paris, 120 kr.

Hvis du vil have læbestift, der holder, bør du tjekke Nars legandariske Velvet Matte Lip Pencil ud. En fløjlsmat læbepen, hvor lipliner er overflødig. Farven Cruella har den perfekte dyb rød farve med en blålig undertone. Velvet Matte Lip, Cruella fra Nars, 225 kr.

3. Erstat en gammel klassiker

Duo Eyeshadow, Tzarine fra Nars, 285 kr.

Smokey eyes hører vinteren til, men måske kunne den gråsorte øjenskygge skiftes ud med en dyb juvelfarve som grøn eller blå? Vælg de dybe, metalliske nuancer og par den sammen med en sort kohl langs vippekanten og en masse sort mascara.

1. All About Shadow Quad, 03 Morning Java fra Clinique, 355 kr. 2. Vintage Eyeshadow, Gash fra Urban Decay, 150 kr.

4. Skru op og ned for din egen glød

1. Glow Silk Highlighting Drops fra Becca, 265 kr. 2. Glow Mon Amour Highlighting Drops fra L’Oréal Paris, 140 kr.

Føles huden mat og grå i vintermørket, kan et par dråber highlighter mikset i din foundation gøre mirakler med din huds udstråling. Vælg en gylden nuance, så huden får mere varme. Prøv dig frem med mængden. 
  

5. Victoria Beckham lancerer: ”Clean” makeup

Priser fra ca. 177 kr. for en kohl.

Hvis du kan huske Victoria Beckhams tidligere makeupsamarbejde med Estée Lauder, ved du, at du ikke vil blive skuffet over Posh Spices produkter i eget borgerlige navn. Luksus, fløjlsteksturer og max effekt er, hvad du kan forvente dig af Victoria Beckhams Clean beauty, der hverken er økologisk eller parfumefri, men som er fri for over 31 ingredienser, du kan finde inde på hendes hjemmeside, blandt andet syntetisk parfume, PEG’s og petrolatum. Victoria starter med at lancerer fire øjenskyggepaletter, fire creme øjenskygger og tre kohls, men der er lagt op til et fuldt sortiment, og hudpleje bliver lanceret løbende. 


 

Sara Rostrup er GO Beautys makeupekspert. Hun er Danmarks første og en af de mest indflydelsesrige beautybloggere siden 2008. Sara har arbejdet i mode- og skønhedsbranchen siden 2002 som professionel makeupartist, skønhedsredaktør og branche-ekspert. Du kan også følge Saras hverdagsliv og få de bedste tips inden for hår, hudpleje og makeup på hendes blog youblush.com og @sarayoublush

Saras vinterfavorit:

FUGTBOOST PÅ BUDGET
Vinteren er hård for huden, og fugtniveauet kan få brug for et boost. Denne 7-dages fugtkur er fyldt med hyularonsyre, som findes naturligt i vores hud og fungerer som en fugtmagnet. De små ampuller skal anvendes dag og aften som første step i din hudpleje efter rens og giver vinter og festhuden et ordentligt fugtboost. Produktet er nemt at anvende og helt uden parfume. Revitalift Filler Ampoules fra L’Oréal Paris, 125 kr.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.