Manicure trin-for-trin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pæne velplejede hænder og negle er et must. Få 5 nemme trin til, hvordan du med de rigtige redskaber kan lave en manicure derhjemme.

5 trin til pæne velplejede negle

Har du ikke tid eller økonomi til at søge hjælp hos en professionel, så er der hjælp at hente i vores trin-for-trin guide til, hvordan du selv laver en manicure.

Trin 1: 

Start med at forberede et håndbad, så du får blødgjort hud og neglebånd. Har du neglelak på i forvejen, så fjern lakken med acetone eller neglelakfjerner inden du kommer hænderne i håndbadet. Sid med hænderne i blød 5-10 minutter.

Trin 2: 

Nu er det blevet tid til at skubbe neglebånd, så du får klargjort neglepladen til neglelakken. Brug en rosenpind eller et værktøj specialiseret til skånsomt at skubbe neglebåndene ned. Du kan også fjerne overskydende hud fra neglerødder og neglebånd med en negletang.

Negletang fra Matas. 139,95 kr.

Trin 3: 

Fil neglene til i den ønskede form. Er dine negle meget lange, så klip dem ned med en negleklipper inden du filer til. Sørg for at formen og længden er den samme på alle neglene, det giver det pæneste slutresultat.

3-i-1 negleklipper fra Matas. 49,95 kr.

Trin 4: 

Nu er dine negle blevet klargjort, og det er tid til at komme neglelak på hvis du ønsker det. Hvis dine negle har tendens til at flække og knække, så kan det anbefales at give dem et kurforløb, så neglene kan blive genopbygget og stærke igen.

CND RescueRXX genopbygger og reparerer skadede negle. På blot få dage ses og mærkes en forskel. 15 ml. 229,95 kr.

Trin 5:

Afslut din behandling med en fugtgivende håndcreme.

>> Vil du hellere forkæles og få lavet en professionel manicure, så find og book en klinik i nærheden af dig lige HER <<
  
  
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.